Project in gebiedsplan 2019   

Maatregelen openbare ruimte rondom winkelcentrum Brazilië

A
Geplaatst op 31 oktober 18, 14:15 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2019 - Oostelijk Havengebied

Dit project maakt onderdeel uit van het Gebiedsplan 2019 - Oostelijk Havengebied

Uit het participatieproces dat in 2017 en 2018 heeft plaatsgevonden in verband met winkelcentrum Brazilië en het omliggende gebied, is een aantal maatregelen naar voren gekomen waarover in grote mate consensus lijkt te bestaan. In 2019 wil het stadsdeel die maatregelen nader onderzoeken en waar mogelijk starten met uitvoering van maatregelen waar draagvlak voor is.

Gewenst resultaat Een fijne openbare ruimte in de omgeving van het winkelcentrum Brazilië die bijdraagt aan het woon- winkel- en verblijfsgenot van bewoners en bezoekers.
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling De leefbaarheid blijft op peil in het drukker wordende Oostelijk Havengebied, met name rond de projecten op het gebied van stedelijke ontwikkeling (?)
Financiële dekking:
  • Gebiedsbudget: 22.000,00
  • Stedelijk: 15.000,00

Is dit een goed project?

Vind je het waardevol als dit project in 2019 wordt uitgevoerd?

Er kan niet meer gereageerd worden

4 project-updates toon alle updates

Linda Rietdijk

21-feb-2020 09:37
Project achter op planning

We verwachten dat de belanghebbenden en omwonenden in mei kunnen stemmen op de ontwerpen waarna de eerste werkzaamheden na de zomer kunnen plaatsvinden.


0

Open de update in eigen pagina

Erik Disch

21-feb-2020 11:50
Project achter op planning

Het winkelgebied Brazilië wordt steeds mooier. In de afgelopen maanden zijn tal van quick wins gerealiseerd: grote schoonmaakactie, prullenbakken vernieuwd, oude fietsen verwijderd, handhaving op buitenstaande containers en karren etc. Ook is aan de hand van de ideeën die buurtbewoners en winkelier Lees meer
0

Open de update in eigen pagina