Project in gebiedsplan 2019   

KNSM laan bestemmingsverkeer only

A
geplaatst op 18 oktober 18, 19:57 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2019 - Oostelijk Havengebied

Dit project maakt onderdeel uit van het Gebiedsplan 2019 - Oostelijk Havengebied ARGUMENTATIE: We gaan dit agenderen voor de stedelijke agenda Touringcars.

Er kpmen teveel nutteloze touringcars langs rijden zonder echt te genieten van de architectuur. Stap uit en kijk rond. Minder vervuiling, drukte en geluidsoverlast en meer veiligheid en woonplezier voor de bewoners. Het is al rumoerig genoeg met al het bestemmingsverkeer en OV.

Gewenst resultaat: Bestemmingsverkeer en ov alleen.
Foto
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling: De leefbaarheid blijft op peil in het drukker wordende Oostelijk Havengebied, met name rond de projecten op het gebied van stedelijke ontwikkeling (?)

Is dit een goed project?

Vind je het waardevol als dit project in 2019 wordt uitgevoerd?

Er kan niet meer gereageerd worden

2 project-updates

Barry Steentjes


Er zijn traffic meters geplaatst op de KNSM - laan. Deze meten de verkeersdrukte over de verschillende banen van de laan.
27-jun-2019 11:35

Brenda Hunt

Project volgens planning

Stadsdeel Oost heeft dit geagendeerd in de stad. De verwachting is dat het nieuwe beleid, de zg Agenda Touringcar eind september in de inspraak zal komen.
18-sep-2019 21:42
7 reacties

martina bezemer

Ja: Laat het ergens in het gebied gewoon rustig zijn en blijven. Laat toeristen fietsen en lopen net als in het centrum.
29-okt-2018 21:03

Stefan Langeveld

Nee: Bussen zijn energie-efficiënt en de laan is nog steeds rustig te noemen.
30-okt-2018 13:38

Norbert Wiechmann

Nee
2-nov-2018 13:53

Corrie Rotmans

Ja: Vanwege het tijdig verminderen en in goede banen leiden van de overlast die gezien de verwachtingen wat betreft toenemend toerisme een grote "uitdaging" zal worden! Laat toeristen inderdaad fietsen of zoek milieuvriendelijker en kleinschaliger alternatieven Iedereen is natuurlijk welkom heeft niets Lees meer
7-nov-2018 09:30

Zuzana Peters Bartosova

Ja: As someone who lives in the area, I can confirm that the pollution and noise caused by the frequent tourist buses is unpleasant and environmentally unfriendly. Therefore I'm giving my vote to this project, thumbs up!
24-nov-2018 19:19
Wil je ook reageren? Meld je dan aan