Project in gebiedsplan 2018   

Speelplek voor jonge kinderen

A
Geplaatst op 29 september 17, 09:45 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Het Oostelijk Havengebied

Dit project maakt onderdeel uit van het Gebiedsplan 2018 - Het Oostelijk Havengebied ARGUMENTATIE: Dit project raakt het project Braziliƫ/Waterhart. Daarover zijn we nog in gesprek met alle betrokkenen (bewoners en ondernemers). Hier kan daarom nog geen beslissing op genomen worden.

In maart 2011 was er een initiatief voor een speelboot voor jonge kinderen bij de Zwijger. Nu 6 jaar later is er geen veilige speelplek in de buurt voor jonge en gehandicapte kinderen. De plekken waar een speelplek kan worden gerealiseerd zijn ook nauwelijks voorhanden. Toch zou b.v. op het Lloydplein of achter het Lloydhotel een dergelijke speelplek kunnen worden gerealiseerd. Ouders, grootouders etc kunnen daar een goed toezicht hebben op de kleine kinderen. Een speelboot zou bij het winkelcentrum ook een oplossing kunnen zijn.

Gewenst resultaat Een veilige speelplek voor jonge kinderen aan de Veemkade of omgeving medio 2018
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling Kinderen, tieners en jongeren in het Oostelijk Havengebied hebben voldoende speel- en sportmogelijkheden.

Is dit een goed project?

Vind je het waardevol als dit project in 2019 wordt uitgevoerd?

Er kan niet meer gereageerd worden

3 project-updates toon alle updates

Jasper Boesveldt (beheerder)

19-feb-2019 15:59
Project achter op planning


0

Open de update in eigen pagina
28 reacties

Fransje Sjenitzer

Nee: Ik gun kinderen graag een leuke en veilige speelplek. En dat is niet op het water. Want kinderen moeten de vrijheid hebben om lawaai te maken tijdens het spelen. Omdat water geluid slecht dempt, draagt geluid over het water erg ver. De kans op geluidsoverlast is dus erg groot, te meer daar aan beide Lees meer
6-nov-2017 19:56

annika e

Nee
7-nov-2017 09:29

Sarah Michon

Ja
10-nov-2017 22:48

An Ne

Nee: Tuurlijk moeten kinderen spelen, maar op het water? Dat is vragen om problemen : ongelukken en geluidsoverlast omdat water ver draagt..
beter een plek aan land mijns inziens
12-nov-2017 19:45

I See

Nee: let us all send our children to play on the water!!!!!!!...... or will there be a 5 metre fence to keep them imprisoned ?
Wonderful idea.....we could move the adult prison here instead.
13-nov-2017 21:00
Wil je reageren? Meld je dan aan.