Project in gebiedsplan 2018   

Duurzame Jongerenplek in het Cruquiusgebied - De indiener heeft dit project ingetrokken

A
Geplaatst op 23 augustus 17, 21:42 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Het Oostelijk Havengebied

Dit project maakt onderdeel uit van het Gebiedsplan 2018 - Het Oostelijk Havengebied ARGUMENTATIE: Wij vinden dit een interessant idee om activiteiten voor jongeren te organiseren. Daar moet nog wel e.e.a. voor uitgewerkt worden voordat er een definitieve beslissing op genomen kan worden. En wij gaan niet uit van het bouwen van een nieuwe locatie voor jongerenactiviteiten maar zien wel wat in activiteiten in bestaande (deels leegstaande) locaties. En wij zien dit alleen kans hebben als er samen wordt gewerkt met partners.

De directe aanleiding van dit idee is dat er t.b.v. de vrije tijds besteding voor de Zeeburgse tieners & jongeren geen sociaal cultureel jongerenwerk aanbod/plek is ( o.a. op het gebied van kunst, cultuur en informatie). Jongeren hebben geen kans om zich daarin te ontwikkelen en weten niet waar zij hun informatie kunnen krijgen om een antwoord te krijgen op hun vragen die met hun toekomst te maken hebben.

Gewenst resultaat Een centrale plaats aan het water waar uiteenlopende buurtbewoners en jongeren elkaar op een laagdrempelige en natuurlijke wijze ontmoeten. Een ruimte bieden voor allerlei activiteiten door en voor de wijk voor jongeren.
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling Kinderen, tieners en jongeren in het Oostelijk Havengebied hebben voldoende mogelijkheden om hun talenten te ontwikkelen.
1 project-update

Brenda Hunt

18-feb-2019 09:41
Project niet gerealiseerd

De indiener heeft dit project ingetrokken.


0

Open de update in eigen pagina
11 reacties

Hester van Laar

Ja
6-okt-2017 16:00

Saskia Bok

Ja mits...: Goed begeleid, wat betekend opgezet met en door jongeren. Self sustained!
6-okt-2017 21:43

Jo Van Der Spek

Ja
8-okt-2017 11:23

Francine Swets

Ja
29-okt-2017 15:24

An Ne

Ja mits...: Het idee goed doordacht wordt met en door jongeren opgezet
12-nov-2017 20:23
Wil je reageren? Meld je dan aan.