Persoon

Petra Wijmenga

Bewoner, Professional
wie is Petra?

Ik woon in  appartementengebouw "Archimedes ".

werk en hobbies

Ik ben samen met Lennie van Veenendaal coordinator bij de buurtbel. U kunt bij ons terecht voor burenhulp. Zowel een hulpvraag als aanbieden van hulp. Denk aan wandelen, computerbegeleiden, taalhulp, boodschappen doen.....

Ik ben verpleegkundige. De laatste drie jaar werkte ik als verpleegkundige in de wijk/thuiszorg in het oostelijk havengebied en de indische buurt. Deze ervaring komt ook goed van pas bij het werk als buurtbelcoordinator.

Ik woon op het KNSMeiland.Ik ben erg betrokken bij het milieu en de duurzaamheidsproblematiek.  En zit in een energie/duurzaamheidscommissie commissie van mijn VVE. Wij onderzoeken de mogelijkheden om van het "gas af"en andere duurzame energie oplossingen.

Ik hou van wandelen, reizen, spelletjes, cultuur. Via het stadsdorp KNSM zit ik in een mah yong clubje. En wandel ik af en toe met een clubje buurtbewoners.

Ik werk als vrijwilliger bij restaurantboot "t,einde van de wereld". Ook voel ik me betrokken bij mensen met een verstandelijke beperking. Ik ga af en toe mee met uitjes van de stichting Prisma en ben in de zomer te vinden in de theetuin van zorgboerderij Klarenbeek.

 

omgeving

Ik ben "domweg gelukkig op het KNSM eiland". Heel rustige buurt, geen doorgaand verkeer. Uitzicht op het Ij is super. Dat uitzicht verveeld nooit.

verbeteringen , misschien een buurt moestuin. 

Organisaties beheerd door Petra

De BuurtBel