Persoon

Suzanne Leijtens

Wie is Suzanne?

Ik woon met wederhelft Robert en zoon Melle (3) op Borneo Eiland.

Mijn werk en hobbies

Mijn droom is een Land van Levenslust! Een sociale, groene plek waar mensen leven vanuit hun hart en hun dromen waarmaken. Dat kan als we meer leren over wat geluk eigenlijk is en hoe we dat bereiken. Land van Levenslust is een metafoor en tegelijkertijd een platform voor persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast help ik als BuurtCoach vrijwillig mensen uit het Oost op weg om krachtiger en levenslustiger in het leven te staan.

Verder houd ik van hardlopen in het groen, zingen, live muziek en lekker koken, en doe ik mijn best om zo duurzaam mogelijk te leven.

Mijn omgeving

Wij wonen op de Scheepstimmermanstraat, het straatje met die mooie, aparte huizen aan het water. We zeggen er dan altijd eerlijk in plat Brabants bij dat we 'aon de goeiekope kant' wonen. Die overigens zeker niet minder leuk is;)

Mijn droom

De vrijheid en diversiteit van Amsterdam vind je nergens anders in Nederland. Daar geniet ik elke dag van. En als in de zomer de eerste zwemmers in badjas en met opblaasbeest onder de arm naar de zwemsteiger lopen, dan zeggen wij altijd: 'Vakantiepark Borneo Eiland is weer geopend!' Waar kun je zo lekker buiten zijn met de gemakken van de stad om de hoek? Wonen op Borneo Eiland is al best een droom! Ondanks het vele water mis ik wel een beetje groen in de buurt. Zeker nu er bijna 360 graden om ons huis bouwkranen staan, er nog meer groen verdwijnt en er meer mensen bij komen, komt de vraag naar boven: hoe houden we de balans zodat we hier over 10 jaar ook nog graag wonen? Mijn droom is een groene, levenslustige buurt. Je kunt me daarom tegenkomen op buurtavonden over deze onderwerpen, of ik organiseer er zelf een.