Persoon

Marijke Krabbenbos

Bewoner, Ondernemer
Wie is Marijke?

Sinds februari 2016 woon ik in het Oostelijk Havengebied met 2 zonen van 11 en 13 jaar (co-ouderschap). Daarvoor woonde ik jarenlang op de Oostelijke Eilanden.

Mijn werk en hobbies

Ik ben sinds 2006 ondernemer, ik heb een ideeën- en innovatiebedrijf (www.ideacompany.nl) en run daarnaast een landelijk netwerk voor ondernemende vrouwen die tijdens netwerkdiners bij elkaar komen om elkaar te leren kennen, te inspireren en elkaar verder te helpen (www.bitesenbusiness.nl). Ik heb altijd ideeën en zie altijd kansen en kan goed organiseren en communiceren. Ik heb een commerciële achtergrond, gevoel voor marketing.

Bij de buurtcooperatie OHG organiseer ik de maandelijkse lezingen, het Eesterfestival op 1 juli 2017. Van april tot september 2017 ben ik beheerder van de Buurtbalie-website en help ik de Buurtkrant te maken.

Mijn omgeving

Ik ontmoet graag nieuwe mensen en ik denk en werk graag mee met De Eester en andere buurtinitiatieven.

Twitter @justideas
Organisaties van Marijke

IdeaCompany

Organisaties waaraan Marijke verbonden is

Buurtcoöperatie de Eester

Berichten van Marijke

De Eestermobiel zoekt meedenkers

1 januari 2020, 21:42 uur, door Marijke Krabbenbos

In 2020 willen we vanuit de Buurtcooperatie een autootje aanschaffen waarmee OHG-bewoners op hele korte afstanden vervoerd kunnen worden. Door vrijwillige chauffeurs, buurtbewoners. Er is een plan en ...

GEZOCHT: boekenliefhebber voor de boekenweggeefkraam tijdens het Eesterfestival

16 mei 2019, 10:53 uur, door Marijke Krabbenbos

Op zaterdag 22 juni vindt weer het Eesterfestival plaats. In de ochtend houden we, net als vorig jaar, weer een Verhalenplein bij Brazilië. Met een boekenweggeefkraam. Hou jij van boeken? Wil jij de in...

Gezocht: buurtbewoners die een robot hebben en willen demonstreren

7 mei 2019, 00:00 uur, door Marijke Krabbenbos

Voor het Eesterfestival op zaterdag 22 juni zijn we op zoek naar buurtbewoners met een blik op de toekomst. Heb jij een robot thuis? Weet jij iets van robots? Maak jij mode van hennep? Werk je bij een...

Buurtoma's en -opa's gezocht

16 juni 2018, 12:24 uur, door Marijke Krabbenbos

Op de tweede inloopochtend kwamen diverse jonge gezinnen langs die graag een buurtoma zouden hebben om hen af en toe bij te staan in het drukke gezin.

We zoeken een buurtoma/-opa die af en toe een mid...

Zoek jij een oppas in de buurt? Of wil je oppassen in de eigen wijk?

9 juni 2018, 14:48 uur, door Marijke Krabbenbos

Vanuit de Buurtcoöperatie OHG willen we graag oud en jong dichter bij elkaar brengen. Daarom is het project Buurtopa’s en -oma’s opgezet.

Oudere buurtbewoners, met veel tijd en geduld, willen graag af en...