Persoon

Marijke Krabbenbos

Bewoner, Ondernemer
wie is Marijke?
Sinds februari 2016 woon ik in OHG, (Entrepotbrug, witte slinger over het water) met 2 zonen van 10 en 11 jaar (co-ouderschap). Daarvoor woonde ik jarenlang op de Oostelijke Eilanden.
werk en hobbies
Ik ben sinds 2006 ondernemer, ik heb een ideeën- en innovatiebedrijf (www.ideacompany.nl) en run daarnaast een landelijk netwerk voor ondernemende vrouwen die tijdens netwerkdiners bij elkaar komen om elkaar te leren kennen, te inspireren en elkaar verder te helpen (www.bitesenbusiness.nl). Ik heb altijd ideeën en zie altijd kansen en kan goed organiseren en communiceren. Ik heb een commerciële achtergrond, gevoel voor marketing.

Bij de buurtcooperatie OHG organiseer ik de maandelijkse lezingen, het Eesterfestival op 1 juli 2017. Van april tot september 2017 ben ik beheerder van de Buurtbalie-website en help ik de Buurtkrant te maken.
omgeving
Ik ontmoet graag nieuwe mensen en ik denk en werk graag mee met De Eester en andere buurtinitiatieven.
email: - log in om het emailadres te zien -
twitter: @justideas
Organisaties beheerd door Marijke

IdeaCompany

Buurtcoöperatie OHG

Berichten van Marijke

Buurtoma's en -opa's gezocht

16 juni 2018, 12:24 uur, door Marijke Krabbenbos

Op de tweede inloopochtend kwamen diverse jonge gezinnen langs die graag een buurtoma zouden hebben om hen af en toe bij te staan in het drukke gezin.

We zoeken een buurtoma/-opa die af en toe een mid...

Zoek jij een oppas in de buurt? Of wil je oppassen in de eigen wijk?

9 juni 2018, 14:48 uur, door Marijke Krabbenbos

Vanuit de Buurtcoöperatie OHG willen we graag oud en jong dichter bij elkaar brengen. Daarom is het project Buurtopa’s en -oma’s opgezet.

Oudere buurtbewoners, met veel tijd en geduld, willen graag af en...

Spontane burenhulp dankzij De Eester

6 juni 2018, 16:48 uur, door Marijke Krabbenbos

Vrijdagmiddag 1 juni.

Via Snappcar verhuur ik af en toe mijn auto. Om 15 uur komt er een huurder om mijn auto op te halen. Ik loop mijn  appartement uit met de reserve-autosleutel en mijn telefoon, maa...

Denk mee met OHG 2025

23 mei 2018, 10:09 uur, door Marijke Krabbenbos

Buurtcoöperatie OHG gaat op zoek naar de wensen en dromen van iedereen die woont en werkt in het Oostelijk Havengebied. Hoe willen we in 2025 wonen en leven in onze buurt? Hoe zou het leven, de buurt, ...

1

Reactie op: Toekomstwerkplaats Oostelijk Havengebied (OHG2025)

2 april 2018, 19:03 uur, door Marijke Krabbenbos

Als je ergens enthousiast over bent, is de kans groot dat je er ook veel kennis over hebt. En als je het dan ook leuk vindt om er over te vertellen, luisteren we graag naar een Buurtlezing van jou!

He...