Organisatie

My Body Stress Release - A'dam Oost

Onderneming
Thema Gezondheid
Telefoon
06-52084851
Beschrijving

Wat is Body Stress Release?

Body Stress Release is een gezondheidstechniek dat het lichaam vrij maakt van diepgewortelde spierspanning en werkt aan de kern van het probleem. Veel lichamelijke klachten worden in feite veroorzaakt door een te hoge lichaamsspanning. Die overbelasting beïnvloedt het functioneren van het lijf. Dat kunnen vage klachten zijn zoals tandenknarsen en slecht slapen tot serieuze levens belemmerende klachten zoals een rughernia. Stress, van welke aard dan ook, mentaal of fysiek, het zet zich vast in de spieren van je lichaam.

Denk aan: algehele spanning, (spannings-)hoofdpijn, schouderpijn, rugpijn, emotionele stress, nekpijn, klachten n.a.v. ongevallen, burn-out klachten, pijnverlichting bij chronische aandoeningen, oververmoeidheid etc. (voor meer klachten zie website)

​Body Stress Release (BSR) zet het lichaam aan het werk om zich los te maken van vastzittende spierspanning. Dat doen we door middel van subtiele, gerichte, effectieve duimimpulsen op het lichaam, met name langs de wervelkolom. 

Door het stimuleren van de dieper liggende skelet-ondersteunende spieren aldaar wordt de verstoorde communicatie tussen het zenuwstelsel en de hersenen hersteld. Het lichaam wordt gestimuleerd om die spierspanning los te laten waardoor genezing of herstel weer kan plaats vinden. Zo geeft het ook je immuunsysteem een ontzettende boost. Je lichaam wil altijd zo optimaal mogelijk functioneren. En Body Stress Release kan jouw lichaam net dat duwtje geven wat het nodig heeft om daar te komen en zoveel als mogelijk pijnvrij te zijn.

BSR is voor alle leeftijden. Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden je behandelingen van My Body Stress Release vaak (deels) vergoed, check hiervoor je verzekering.

 

 

 

Contactpersonen van My Body Stress Release - A'dam Oost

lot bergmans

Ondernemer
Ik wil deelnemen