Organisatie

Oeles Overvloed

Onderneming
Beschrijving

Hoi!

Wat leuk dat je dit leest! Ik ben Esther en eigenaar/bedenker van Oeles Overvloed. 

Oeles Overvloed is een plek waar je fijne teksten, overdenkingen en tekeningen kunt vinden. Om je te helpen herinneren voor jezelf te zorgen. En natuurlijk ook gewoon om lekker te lezen en tot je te nemen. 

Alle (wens)kaarten, teksten en tekeningen zijn origineel. Je kunt ze in de webwinkel kopen. Unieke exemplaren. Stuk voor stuk. Gewoon met pen en kwast. En ik heb onlangs zelfs een boekje uitgebracht, het heet Zeeën van Tijd. Een compacte uitgave boordevol mooie teksten en tekeningen om meer tijd te creëren. Je vindt het boekje hier op m'n website. 

Hieronder vind je een voorbeeld van een wenskaart. Een deel van de kaarten is ook te koop bij Boekhandel van Pampus.

In opdracht
Naast het runnen van mijn webwinkel werk ik ook in opdracht. Met mijn eigen stijl naar jouw wensen. Ben je geinteresseerd? Stuur een berichtje naar post@oelesovervloed.nl en je hoort van me!

Nieuwsbrief
Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat ik zoal doe? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Je ontvang regelmatig een berichtje van me als ik wat leuks heb te vertellen. En geen zorgen, ik respecteer je inbox. Je ontvangt 1-2 keer per maand digitale post van Oele 🙂

 

 

Contactpersonen van Oeles Overvloed

Esther Oskamp

Eigenaar
Ik wil deelnemen