Organisatie

OHG Loop

Informele groep, Non-profit
Telefoon
020-3707359
Beschrijving

Inschrijving is geopend: www.ohgloop.nl

OHG loop

Begonnen in 2015 is de OHG Loop ondertussen uitgegroeid tot een echte traditie, dat je dwars door de prachtige eilanden van het Oostelijk Havengebied voert. 

De OHG Loop is een initiatief vanuit Buurtcooperatie OHG dat op sportieve wijze de bewoners van het Oostelijk Havengebied wil verbinden en vindt jaarlijks plaats op de laatste zondag van mei.

De OHG Loop bestaat uit een kinderloop en een 5 en 10 kilometer voor volwassenen, waarbij het parcours van de volwassenen geschikt is voor rolstoelgebruikers (adl-rolstoelen of handbikes klasse H1). Iedereen is dus welkom! Daarnaast zal dit jaar met een tijdsregistratie systeem gelopen worden.

Het hart van de OHG loop is het Hildo Kropplein in de Architectenbuurt, waar de start en finish van alle lopen plaatsvinden. 
Daarnaast zal het Hildo Kropplein op de dag zelf omgetoverd worden tot een waar sportfestijn met: springkussen, muziek, kinderspellen, kans op mooie prijzen en meer! 

Trotse partner zijn we dit jaar met Leefstijl Fysiotherapie, (sinds 3e editie) en nu ook het Winkelcentrum Brazilië. Geweldig dat zij de OHG Loop sponsoren. Zonder hun steun, de inzet van vele actieve buurtbewoners, stadsdeel Oost en andere actieve, lokale ondernemers in het Oostelijke Havengebied kan de OHG Loop niet gerealiseerd worden. 

 

Wil je inzetten voor de OHG Loop? Stuur dan een bericht naar ohgloop@buurtcooperatieohg.nl Alle hulp is welkom!

 

Contactpersonen van OHG Loop
Personen verbonden aan OHG Loop
Ik wil deelnemen
Activiteiten in het verleden
Activiteiten in het verleden (als mede-organisator)
Vragen van OHG Loop
5 berichten van OHG Loop
Bekijk OHG Loop ook in