Organisatie

De BuurtBel

Netwerkorganisatie, Informele groep
Telefoon
020-7723814
Beschrijving

Heb je een vraag of wil je iets doen? Trek aan de BuurtBel!

Met de BuurtBel koppelen we buren uit het Oostelijk Havengebied aan elkaar voor burenhulp. Wij denken dat buren die elkaar helpen zorgen voor meer verbinding en saamhorigheid in de buurt. En dat is precies onze missie. Dus: heb je een vraag of wil je iets doen voor een buurtgenoot? Je bent van harte welkom bij de BuurtBel!

Heb je hulp nodig?

Zoek je iemand die je helpt bij het ophangen van een lamp of met boodschappen doen? Of heb je een maatje nodig die met je naar het ziekenhuis gaat? Wij zoeken graag naar een buurtgenoot die jou kan helpen.

Ook als je professionele zorg nodig hebt, helpen we je met alle liefde op weg. Heb je behoefte aan thuiszorg, verpleging aan huis of steun van een maatschappelijk werker? We onderhouden korte lijnen met zorg- en welzijnsorganisaties en maken jouw stap graag kleiner.

Wil je helpen?

Draag jij je buurtgenoten een warm hart toe? Wil je iets doen voor iemand die een extra handje kan gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van een meubelstuk, hulp bij de administratie of het monteren van een kraan. Je bent welkom met precies jouw kunde. En je kunt aangeven hoe vaak je beschikbaar bent.

Meld je aan!

Wij, Brenda Poppenk en Lennie van Veenendaal, leren je graag kennen. Bel ons via 020-772 38 14 of mail naar debuurtbel@buurtcooperatieohg.nl. Je kunt ook langskomen: we zijn aanwezig op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bij buurtcentrum De Eester (C. van Eesterenlaan 266). De koffie en thee staat klaar!

Personen verbonden aan De BuurtBel
Activiteiten in het verleden
Activiteiten in het verleden (als mede-organisator)
Aanbod van De BuurtBel
Vragen van De BuurtBel
27 berichten van De BuurtBel
Toon me de overige berichten van De BuurtBel