Organisatie

De BuurtBel

Netwerkorganisatie, Informele groep
Telefoon
020-7723814
Beschrijving

Heb je een vraag of wil je iets doen? Trek aan de BuurtBel!

Met de BuurtBel koppelen we buren uit het Oostelijk Havengebied aan elkaar voor burenhulp. Wij denken dat buren die elkaar helpen zorgen voor meer verbinding en saamhorigheid in de buurt. En dat is precies onze missie. Dus: heb je een vraag of wil je iets doen voor een buurtgenoot? Je bent van harte welkom bij de BuurtBel!

Heb je hulp nodig?

Zoek je iemand die je helpt bij het ophangen van een lamp of met boodschappen doen? Of heb je een maatje nodig die met je naar het ziekenhuis gaat? Wij zoeken graag naar een buurtgenoot die jou kan helpen.

Ook als je professionele zorg nodig hebt, helpen we je met alle liefde op weg. Heb je behoefte aan thuiszorg, verpleging aan huis of steun van een maatschappelijk werker? We onderhouden korte lijnen met zorg- en welzijnsorganisaties en maken jouw stap graag kleiner.

Wil je helpen?

Draag jij je buurtgenoten een warm hart toe? Wil je iets doen voor iemand die een extra handje kan gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van een meubelstuk, hulp bij de administratie of het monteren van een kraan. Je bent welkom met precies jouw kunde. En je kunt aangeven hoe vaak je beschikbaar bent.

Meld je aan!

Wij, Brenda Poppenk en Lennie van Veenendaal, leren je graag kennen. Bel ons via 020-772 38 14 of mail naar debuurtbel@buurtcooperatieohg.nl. Je kunt ook langskomen: we zijn aanwezig op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bij buurtcentrum De Eester (C. van Eesterenlaan 266). De koffie en thee staat klaar!

26 berichten van De BuurtBel

Een mooi verhaal van de BuurtBel

21 januari 2021, 16:50 uur , door De BuurtBel

De BuurtBel gaat ondanks alles gewoon door! En gelukkig weten buurtbewoners ons nog goed te vinden. Regelmatig hebben we nieuwe aanmeldingen van buurtbewoners die iets willen doen voor een ander of ju...

De BuurtBel blijft bereikbaar! Ook rond de kerstdagen  

17 december 2020, 12:29 uur , door De BuurtBel

Wat een jaar is het geweest! Heel indrukwekkend was het dat er snel 75 aanmeldingen van buurtbewoners binnenkwamen, die tijdens de eerste lockdown, iets wilden doen voor een ander.  We hebben mooie co...

De BuurtBel is er voor jou! 

13 november 2020, 00:00 uur , door De BuurtBel

De BuurtBel ervaart dagelijks dat deze coronatijd voor velen niet makkelijk is. We merken dat mensen meer thuis zitten en het heel fijn vinden om een praatje te maken. Het is heel waardevol dat de Buu...

Mooie expo op plein Brazilië - Nog te zien t/m zondag!

20 oktober 2020, 14:22 uur , door De BuurtBel

Op het plein van Brazilie staat op dit moment de fotoexpo van Operatie Zorghart. Erg leuk om te zien wat buurtbewoners voor elkaar doen. Misschien staat 1 van jou buren ook op een paneel. De moeite wa...

Operatie ZorgHART reist door Amsterdam Oost

7 oktober 2020, 00:00 uur , door De BuurtBel

Operatie ZorgHART reist door Amsterdam Oost, met de foto expositie van prachtige portretten van vele zorgHARTen uit Oost. Kom langs om een kijkje te nemen! Wie herken jij op de foto's?

14 - 20 sept. C...

Toon me de overige berichten van De BuurtBel