Bericht

Zie jij de jonge mantelzorger?

Geplaatst op 5 mei 2021, 18:15 uur , door CARE4OOST

Goed nieuws! We gaan door met Care For Youth! De awareness campgane voor en door jonge mantelzorgers!

Dit jaar gaan we ons speciaal richten op het verbinden van professionals en van vrijwilligers rondom de jonge mantelzorgers in Oost. Zodat we samen een sterk netwerk gaan vormen om onze jonge mantelzorgers heen.

Hiervoor gaan we vier (online) pannelsessies organiseren. Iedereen is welkom! Ook als je in eerste instantie denkt niet met jonge mantelzorgers te maken te hebben. In de praktijk blijkt namelijk dat er vaak allerlei lijntjes zijn waardoor je toch iets voor jonge mantelzorgers kunt betekenen. Aanmelden voor de pannelsessies kan HIER

Heb je geen tijd om naar een pannelsessie te komen? Dan komen wij graag naar jullie toe! Wil je een leuke interactieve (online) workshop voor jouw organisatie over het signaleren en ondersteunen van jonge mantelzorgers? Neem dan contact met ons op!

Zie de bijgevoegde flyers voor informatie en aanmelden voor de pannelsessies en/of het aanvragen van een workshop. Uiteraard zullen we dan met jullie delen wat voor nieuwe kennis en tools de jonge mantelzorgers zelf hebben ontwikkeld!

Wil je nog even terugzien wat we in 2020 hebben gedaan? Kijk dan op www.dreamsupport.nl/care-for-youth/

 

Flyer pannelsessies
Flyer aanvragen workshop
Documenten