Bericht

Boek een rit met de Eestermobiel!

Geplaatst op 21 mei 2021, 00:00 uur , door De Eester zorgt & helpt - de BuurtBel

Met de Eestermobiel brengt een chauffeur je van A naar B als je slecht ter been bent. Het rijdt in het Oostelijk Havengebied en directe omgeving. Wil je ook een ritje boeken? Kijk op de website hoe!

Onze chauffeurs maken ondertussen oefenritjes om het autootje en de uitdagingen op de routes (tussen de paaltjes op de stoep door enzo) goed te leren kennen ;-). 

Heb je een afspraak in het ziekenhuis? Of moet je kat naar de dierenarts? Wil je iets afgeven bij het postkantoor? Een bezoek brengen aan de Eester of de Buurtsoos? Of een bloemetje brengen bij een buurtvriendin? En heb je zelf geen vervoer of ben je slecht ter been? Boek dan een ritje met de Eestermobiel!

We rijden in onze eigen buurt, het Oostelijk Havengebied, en ook naar Centraal Station, OLVG Oost, Dappermarkt, Oostpoort, Amstelstation, de Intratuin in Oost en de Oosterbegraafplaats. Het autootje is smal en rijdt op het fietspad of op de stoep, waardoor het ook tussen ‘Amsterdammertjes’ door kan. De slager en bloemist op de Veemkade zijn hierdoor ook goed bereikbaar. En kun je voor de deur (bij de hoofdingang) afgezet worden bij Olvg!

Vanaf 3 mei kun je een rit boeken via het online reserveringsformulier of telefonisch via: 020 – 370 73 59. We rijden vanaf 11 mei, voorlopig op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Andere tijden in overleg.

Op maandag 10 mei zal de Eestermobiel feestelijk geopend worden door Rick Vermin. Daarna rijdt de Eestermobiel naar winkelcentrum Brazilië waar we foto’s maken en rijden we de eerste proef- en promotierondjes door de buurt om flyers uit te delen. 

Je kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel pas erin!

We zitten klaar om je rit in te plannen, uiterlijk 24 uur van te voren.
Kosten Eestermobiel    leden    niet-leden
losse rit                          €1,00    €2,00
10-strippenkaart           €10,00    €12,50

Let op: PIN-only!