Bericht

Denk mee over toekomst Drenthhal

Geplaatst op 8 februari 2021, 16:37 uur , door Gemeente Amsterdam, gebiedsontwikkeling Amsterdam Oost

In het Cruquiusgebied wordt volop gebouwd. Er komt veel nieuwbouw en we willen de historische gebouwen bewaren. Zo ook de Drenthhal, een karakteristieke bedrijfshal op het terrein naast de nieuwe basisschool De Kleine Kapitein. We gaan de hal opknappen en over de nieuwe invulling ervan gaan we graag met u in gesprek.

Video Drenthhal
Onze stedenbouwkundige Erik van Beekum laat in de video zien hoe het gebied (deelgebied 8) er nu uitziet en wat de plannen zijn voor de toekomst. De video toont ook een visuele impressie van de nieuwe hal en een overzichtskaart van de verschillende gebieden. Bekijk de video op: https://vimeo.com/507999710

Videobellen: deel uw idee
De Drenthhal gaat gerenoveerd worden. Hebt u een goed idee? Is er bijvoorbeeld een voorziening die u mist en waarvan u denkt dat die heel goed bij het gebied past? Laat het ons dan weten! U kunt tot eind maart reageren. Graag gaan we met u in gesprek hierover. We maken een (digitale) afspraak met u om uw ideeën te bespreken. Stuur een e-mail naar ontwikkelingcruquiusgebied@amsterdam.nl en laat de gewenste dag en het tijdstip weten. U krijgt dan een uitnodiging voor een videobelgesprek.

Geen behoefte aan een videogesprek? Dan is het ook mogelijk om uw ideeën via e-mail te delen via ontwikkelingcruquiusgebied@amsterdam.nl

Wanneer
Nadat we alle reacties hebben verzameld, leggen we de ideeën in april voor aan het bestuur. Voor de zomer van 2021 bepalen we welke invulling de Drenthhal moet krijgen. In 2024 wordt de hal gerenoveerd. We houden u op de hoogte van de plannen via de digitale nieuwsbrief van Cruquius.

Drenthhal Cruquius