Bericht

Samen naar de Klimaatmars 2021! 

Geplaatst op 21 januari 2021, 17:27 uur , door Donna Donkers

Met zoveel mogelijk mensen uit het Oostelijk Havengebied wil buurtbewoner Martijntje deelnemen aan de Klimaatmars. Doe jij ook mee? 

Dit keer is het geen mars, maar laten we stilstaand op 1,5 meter afstand onze stem horen in onze eigen regio. Vlak voor de verkiezingen vindt Martijntje, ook actief bij Grootouders voor het Klimaat, het extra belangrijk dat we dat met zoveel mogelijk mensen doen. Daarom nodigt ze alle buurtgenoten uit om samen deel te nemen aan de Klimaatmars. “We laten graag zien dat er nog toekomstmuziek zit in de klimaatverbetering op korte termijn”, laat Martijntje enthousiast weten.  

De Klimaatmars 2021 wordt georganiseerd door de Klimaatcrisis Coalitie. Dit is een nieuw samenwerkingsverband van Milieudefensie, FNV, Greenpeace, DeGoedeZaak, Extinction Rebellion, Code Rood, Fridays For Future, Fossielvrij NL, Oxfam Novib, De Woonbond en Grootouders voor het Klimaat.  

De Klimaatcrisis Coalitie nodigt iedereen uit zich bij hen aan te sluiten. 

Vanwege het coronavirus wordt de Klimaatmars verspreid (door het hele land) georganiseerd, zodat mensen op een veilige manier hun stem kunnen laten horen. Actuele coronamaatregelen worden daarbij in acht genomen. Wij houden de ontwikkelingen van de landelijke en Amsterdamse organisatie in de gaten en zullen daarbij aansluiten. 

Laten we samen stil staan bij het klimaat en meld je nu aan via onderstaande link zodat je verdere informatie ontvangt. 

Aanmelden om samen met de buurt deel te nemen: buurtbalie-ohg.nl/activiteit/48559/klimaatmars-op-14-maart-met-buurtgenoten--doe-je-mee-   

Meer informatie: klimaatmars2021.nl