Bericht

Weggeefmarkt in de Eester een groot succes!

Geplaatst op 2 januari 2018, 00:00 uur , door Buurtcoöperatie de Eester

De Weggeefmarkt in de Eester was een groot succes. Het was hartverwarmend te zien hoe buurtbewoners in grote getalen met veel enthousiasme spullen zoals linnengoed, kopjes, glazen, borden, bestek, pannen, electrische apparatuur en veel, veel meer naar de Eester brachten. Tassen, dozen en zakken vol. En op de Buurtbalie stond nog meer wat opgehaald kon worden! Allemaal boven verwachting en de initiatiefnemers waren enigszins overdonderd door de grote hoeveelheid.
Buurtbewoners, dank je wel!!

Daags voor de opening konden de bewoners van LOhuizen in alle rust spullen uitzoeken die zij graag wilden meenemen. De twee dagen daarna was de markt open voor zowel de bewoners van LOhuizen als buurtbewoners. Met lekkere hapjes en voor de bewoners van LOhuizen een wegbrengservice naar de LOhuizen.

Boven verwachting hebben ruim 200 mensen de markt bezocht met een topdrukte op de laatste dag. Heel veel spullen hebben hun weg gevonden naar een nieuwe eigenaar. Het kleine restant is naar een kringloopwinkel gegaan.

Het was een geweldig weggeeffeest geworden!!

Grote dank aan Aad, Mandy, Ewoud, Marian, Ditte en Margreet die dit hebben georganiseerd samen met de hulp van vele andere buurtbewoners. Geweldig!