Bericht

Open Huis Wijkservicepunt Sporenburg op Burendag

Geplaatst op 11 september 2015, 18:11 uur , door Roads Sporenburg
Op zaterdag 26 september, nationale Burendag én aan het begin van de Week tegen de Eenzaamheid, zet Wijkservicepunt Sporenburg haar deuren wagenwijd open. Alle buurtbewoners van het Oostelijk Havengebied kunnen kennismaken met ons aanbod. Van 14.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom om eens rond te kijken, te praten met één van de vrijwilligers of medewerkers en te ontdekken wat er allemaal te doen is!
Veel mensen weten het Wijkservicepunt al te vinden voor de maatschappelijke spreekuren, buurtmaaltijden en activiteiten die we aanbieden. Maar er zijn ook mensen die nog nooit zijn binnengestapt. Daarom bieden we op 26 september van 14.00 tot 17.00 uur de gelegenheid aan alle buren van het Oostelijk Havengebied om met eigen ogen te zien hoe mooi en ruim ons gebouw is geworden na de opknapbeurt in 2014. Dat er volop ruimte is voor activiteiten of vrijwilligerswerk. En dat het Wijkservicepunt er is voor u!
Voor meer informatie zie buurtbalie.nl/oostelijkhavengebied of www.roads.nl/wijkservicepunt/sporenburg of bel 5908369 

Wijkservicepunt Sporenburg, Baron G.A. Tindalstraat 27, Schuin tegenover winkelcentrum Brazilië (op de kop van de verbindingsdam)