Locatie

Anne&Max

Oostelijke Handelskade 1001, Amsterdam

Horeca

ANNE&MAX IS EEN PLEK WAAR JE OP ELKE DAG VAN DE WEEK WELKOM BENT VOOR ONTBIJT, KOFFIE EN THEE, TAART, LUNCH, BRUNCH, HIGH TEA, HIGH WINE EN BORREL.
Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Ook willen wij onze missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai, sandwiches, shakes en nog veel meer. Wij zijn bijzonder trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat jullie nu ook thuis de Anne&Max beleving kunnen ervaren.

https://www.annemax.nl/webshop/