Nieuwe blogpost

Student toegepaste Psychologie onderzoekt voedselverspilling in OHG

geplaatst op 14 mei 2020, 17:34 uur, door Rudy Klaassen

Mijn naam is Peter, ik ben 29 jaar oud en ik ben een vierdejaars student aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben gek op rugby, lezen en reizen. Verder treed ik op af en toe op als stand up comedian (al is dit in deze tijd wat lastiger om te doen).

Ik zal voor de komende tijd een onderzoek gaan opzetten om te kijken hoe de Amstelzwam mensen in Amsterdam zou kunnen stimuleren om hun eigen voedselverspilling en afval te verminderen.

Ik heb hier erg zin in omdat ik zelf heel bewust ben van het probleem en ik merk dat de Amstelzwam hier ook erg betrokken bij is. Ik houd bijvoorbeeld zelf al een inventarislijst bij op mijn computer waarop ik al mijn eten zet zodat ik weet wat ik thuis heb en niet teveel eten ga kopen tijdens mijn wekelijkse boodschap.
Ik heb tot nu hele goede gesprekken gehad met Rudy en ik merk dat het team bij Amstelzwam zeer behulpzaam is en ik kijk er naar uit om de komende tijd samen te werken om een goed resultaat te krijgen niet alleen voor mijn scriptie, maar ook voor de bewoners van Amsterdam en de Amstelzwam.

Voor degene die mee wil doen aan dit onderzoek, stuur een mailtje naar: info@rudyklaassen.nl  met in het onderwerp: voedselverspilling en samen pakken we de voedselverspilling aan in het Oostelijk Havengebied. 

Als jij je aanmeld, maak je kans op een van de 10 zakjes mycelium om je eigen oesterzwammen te kweken op koffieprut of om eetbaar hout te maken in de buurtuin.  Dus ik zeg, meld je aan en samen stoppen wij de voedselverspilling in het Oostelijk Havengebied.

Foto
Mijn naam is Peter, ik ben 29 jaar oud en ik ben een vierdejaars student aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben gek op rugby, lezen en reizen. Verder treed ik op af en toe op als stand up comedian (al is dit in deze tijd wat lastiger om te doen)