Nieuw bericht

Beeldbellen met een Memory Lane tablet

geplaatst op 2 mei 2020, 11:44 uur, door De BuurtBel

Het kan heel vervelend zijn om je kinderen, kleinkinderen en naasten nu even niet te kunnen zien? Dat is wat vooral ouderen op dit moment met ons delen via de BuurtBel. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om via beeldbellen elkaar toch te zien.

Niet iedereen heeft echter een smartphone, tablet of laptop met internet. Maar daar heeft de BuurtBel een oplossing voor. Sindskort hebben we 5 tablets van Memory Lane in bruikleen, aangeboden door thuiszorgorganisatie 'Home Instead'.

Met deze tablet is beeldbellen met je dierbaren heel eenvoudig. Ook kun je op de tablet foto’s en ansichtkaarten plaatsen zodat je die kunt delen met elkaar. Daarnaast zijn er nog wat leuke functies zoals een agenda, oude series, muziek en je kunt oefeningen doen vanuit je stoel.

De tablet heeft een touch screen scherm en een van je naasten is beheerder. Via de app kan de beheerder anderen uitnodigen om ook mee te doen. Ook als ze geen memorylane tablet hebben. Dan gebruiken ze de app via hun eigen smartphone, tablet of computer. 

Memorylane tablet is een jaar gratis te gebruiken en werkt via het gratis 4G netwerk. 

Foto