Nieuw bericht

Super veel hulp aangeboden bij de BuurtBel!

geplaatst op 1 mei 2020, 15:24 uur, door De BuurtBel

Wij zijn nog steeds blij verrast over het groot aantal aanbieders voor  hulp via de BuurtBel. Het gaat vooral om boodschappen doen, bellen en wandelen. Maar ook oppassen, de hond uitlaten en naar de apotheek.

Tot nog toe hoefden we weinig buurtbewoners aan elkaar te koppelen omdat de hulpvragen vaak door de buren of familie opgevangen wordt. Dit is heel fijn!

Naarmate de maatregelen langer duren, krijgen we mondjesmaat meer vragen. En we hebben al aardig wat buurtbewoners die wat willen doen. Super! 

We zetten de meeste hulp in voor oudere buurtgenoten. Maar wandelen met een buurtgenoot is voor iedereen! Met name voor alleenwonenden kan het op dit moment fijn zijn om met een buurtbewoner op stap te gaan en al wandelend een goed gesprek te voeren. Heb je hier behoefte aan? Of wil je jezelf als wandelpartner aanbieden? Neem contact met ons op. 

Ook leuk om te weten: Wilma, een van onze gastvrouwen, heeft een aantal houten handjes gemaakt van 1.5 meter. Hiermee kun je wandelen met een buurtbewoner met de juiste afstand ;-).

Ook voor alle andere vragen zitten we voor je klaar! Dus schroom niet om je (hulp)vraag te stellen aan de BuurtBel. We zoeken iemand voor je.

Foto