Nieuw bericht

Ja, Yoga ! Yin, Hatha Flow en Meditatie in de Eester

geplaatst op 15 januari 2020, 15:22 uur, door Anita Kamp

Denk je er wel eens aan om Yoga te proberen maar weet je niet of het echt wat voor jou is?

Yoga is een fijne vorm van lichaamsoefening voor onze huidige snelle tijd met al zijn prikkels. Yoga herstelt je vitale energie en daardoor kunnen klachten verdwijnen als je regelmatig oefent. Tijdens de Yogalessen heb je alle tijd voor jezelf om naar binnen te gaan en tegelijkertijd je lichaam fijn te stretchen. Als je het ontdekt weet je ineens wat je al die tijd hebt gemist. Tijd om te voelen en gewoon te zijn.

De PranaPower Yogalessen in de Eester:

  • dinsdagavond van 20.30 tot 21.45 Yin Yoga, dit is een rustige vorm van yoga die je lichaam opent en ontspant. Je slaap verdiept zich na het doen van Yin Yoga en je voelt je vitaler en soepeler.
  • donderdagavond van 19.00 tot 20.15 Hatha Yoga Flow, dit is een actieve yogavorm waar je werkt met de adem en kracht ontwikkelt.¬†
  • donderdagavond 20.30 tot 21.45 Yin Yoga & Meditatie, in deze les combineren we Yin Yoga met de Twee harten meditatie voor een verdieping van de practice en het ervaren van meer innerlijke rust. Fijn als je wilt leren mediteren.


Je kunt langskomen om mee te doen, graag wel even laten weten als je wilt komen. Als je meer informatie wilt kun je op de website kijken of me even bellen 06-39199901.

Als je besluit om vaker te komen is een losse les 15 euro en een strippenkaart voor 10 keer 110 euro (geldigheid 4 maanden).

Anita Kamp is gecertificeerd Yogadocent en certified Pranic Healer.

Foto