Nieuw bericht

Wil je stroom van zonnepanelen, maar heb je geen eigen dak? Er is goed nieuws!

geplaatst op 27 november 2019, 12:38 uur, door Duurzaam OHG

Je wilt zonnestroom, maar je hebt geen eigen dak. Of je VvE/je verhuurder werkt niet mee. Nogal wat bewoners van het Oostelijk Havengebied hebben hiermee te maken. Helaas kan onze eigen zonnecoöperatie ZonopZeeburg momenteel niet in de vraag voorzien. Maar er is goed nieuws:  Ecostroom heeft een drietal ‘postcoderoos’-projecten in de aanbieding die voor postcode 1019 interessant zijn. De zonnepanelen worden geplaatst op daken van gemeente-gebouwen.
Zie: Amsterdam, zonnepanelen op gemeentelijke daken

Kijk bij Ecostroom als je mee wilt doen met een postcoderoosproject in de buurt. Voer 1019 in in het zoekschermpje. Je ziet dan de drie mogelijkheden voor bewoners van onze postcode. Lees daar verder!

De Energiecoöperatie Zuiderlicht werkt anders: daar kun je lid van worden voor € 1,- (echt waar!), waarna je kan deelnemen in hun projecten. Dat gaat middels een lening die je verstrekt. Op de leningen wordt 2 tot 5% rente uitgekeerd. Lees er alles over bij Zuiderlicht.

Ook Zuiderlicht heeft postcoderoosprojecten, maar helaas niet voor onze postcode. Zie: www.zuiderlicht.nu/energie-afnemen/  

Foto