Nieuw bericht

Kick-off SAIL Amsterdam 2020

geplaatst op 27 augustus 2019, 14:18 uur, door SAIL Academy

Over een jaar vindt de 10e editie van SAIL Amsterdam plaats, van 12 t/m 16 augustus 2020. SAIL wordt eens in de 5 jaar georganiseerd. Een week lang vormt de Amsterdamse IJhaven, tijdelijk omgedoopt tot de Oranje Oceaan, het decor van een tot ieders verbeelding sprekend programma vol nautische historie, indrukwekkende Tall Ships, muziek, cultuur, ontmoeting en debat. 

SAIL Amsterdam 2020 wil honderden jongeren en 2.000 vrijwilligers actief betrekken en verbinden aan SAIL. Via gemeenten, onderwijsinstellingen en social media. Daarom is er ook een speciale SAIL Academy. Jonge talenten krijgen daardoor het komende jaar een unieke kans om werkervaring op te doen bij het grootste nautische evenement van Nederland. De Academy betrekt de jongeren op allerlei verschillende manier, van het werven van stagiair(e)s voor de medewerkers van SAIL tot het uitzetten van opdrachten voor groepen studenten. Overigens komen niet alleen studenten aan bod, de Academy biedt kansen aan ALLE enthousiaste en gemotiveerde jongeren, ook als ze geen opleiding doen of hebben gedaan.  Daarnaast zullen honderden talenten uitgenodigd worden als vrijwilliger bij de daadwerkelijke uitvoering van #SAIL2020.

Ben jij nieuwsgierig en geïnteresseerd en wil je graag een keer kennismaken met ons of ken je iemand voor wie deze kans op het lijf geschreven is? Neem dan nu contact op met Lu Morais (lu@sail.nl / 0633302149) en hopelijk tot snel!

Foto