Nieuw bericht

Uitnodiging: praat mee over een autoluwe stad

geplaatst op 22 maart 2019, 08:53 uur, door Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

Een autoluwe stad, wat houdt dat precies in? Wat betekent dat voor u? Op dinsdag 2 april bent u van harte welkom om mee te denken en praten over een autoluw Amsterdam.
De stad wordt steeds drukker, dat heeft u vast gemerkt. De gemeente wil hier graag wat aan doen en werkt aan een plan om Amsterdam “autoluw” te  maken. Dat betekent dat er straks meer leefruimte en schonere lucht voor Amsterdammers zal komen, maar minder ruimte voor de auto.

Het gesprek
Maar wat houdt een autoluwe stad nou precies in en waarom willen we dit? En, heel belangrijk, wat betekent dit voor u en uw stadsdeel? Wij informeren u graag en nodigen u uit om hierover mee te praten. Want misschien heeft u wel hele goede ideeën of juist grote zorgen. Die willen we graag van u horen.

Aanmelden
Tijdens deze avond krijgt u alle informatie over de autoluwe stad. Er is een presentatie, er zijn workshops én er is een informatiemarkt.

Wanneer: dinsdag 2 april
Tijd: inloop 18:30 en programma 19:00 - 21:00
Locatie: Stadsdeelkantoor Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2


Meld u nu aan via amsterdam.nl/autoluw


Uitkomst
Aan het einde van de avond verzamelen we alle vragen, zorgen en ideeën, zodat we een goed voorstel voor een autoluwe stad kunnen geven aan het college van B&W. Zo zorgen we ervoor dat de autoluwe plannen in de stad zo goed mogelijk geregeld worden.

We hopen u te zien!

Foto
1 reactie

Michiel Bollinger

Nu ook de auto-belangenorganisaties pleiten voor 30 km in de bebouwde kom, moet het toch kunnen lukken op de Piet Heinkade - zie mijn autoluwe bijdrage bij het Gebiedsplan 2019 van stadsdeel Oost, en waar ik nog steeds wacht op actie van de ambtenaren - zie: Lees meer
25-mrt-2019 21:12
Wil je ook reageren? Meld je dan aan