Nieuw bericht

Biodanza - eerbied voor het leven

geplaatst op 10 juni 18, 18:07 uur, door Biodanza

There are only two ways to live your life.
One is as though nothing is a miracle.
The other is as though everything is a miracle.
- Albert Einstein (Natuurkundige, 1879-1955)

 

Heb jij dat ook wel eens? Het gevoel dat je wordt geleefd in plaats van zelf te leven? Dat je maar aan het rennen bent? Als we zo gefocust zijn, maar doorgaan verliezen we  onszelf en eigenlijk het leven uit het oog. Hebben we dan nog eerbied voor het leven? Voor de natuur om ons heen, de mensen, voor alles wat leeft? Komende woensdag gaan we dansen met eerbied. Eerbied voor het leven: voor onszelf, voor de mensen om ons heen, voor alles wat leeft. Dans je mee?

Inloop is vanaf  9:45 en de les begint om 10:00 in de grote ruimte van de Eester, van Eesterenlaan 266, Amsterdam. De ingang van de zaal bevindt zich bij huisnummer 302. De deur staat voor je open!

Ik geef tot aan de zomervakantie wekelijks les tot en met woensdag 11 juli. Daarna beginnen de lessen weer in september. De laatste 4 lessen voor de zomervakantie kun je meedansen voor maar EUR 10,- (dat is dus twee euro vijftig per les!!!!). Ja je leest het goed! Het gaat om de volgende data: 20 juni, 27 juni, 4 juli en 11 juli. Je kunt je voor deze actie aanmelden via de website www.levensdans.eu/contact of stuur een mailtje naar info@levensdans.eu en laat me weten dat je de nieuwsbrief Buurtbalie-OHG leest.

Tot woensdag, tot dan(s)?

Hartelijke groet,

Esther

meer info: www.levensdans.eu
Foto