Nieuw bericht

Biodanza - met aandacht

geplaatst op 12 februari 18, 10:32 uur, door Biodanza

L'attention est la forme de générosité la plus rare et la plus pure.
- Simone Weil (1909-1943, Frans filosofe)

Doe jij aan Valentijnsdag? Stuur je een kaartje naar je (onbekende) geliefde of naar mensen die je lief hebt? Ik vind het zelf enorm commercieel uitgebuit iets en toch.., toch vind ik het leuk als ik een kaartje krijg. Van m’n lief of van een lieve vriendin. Ik voel me gezien en gewaardeerd door de lieve woorden op de kaart. Het denken aan de ander, even laten weten dat je diegene waardeert om wie hij/zij is. Aandacht geven. Iets wat Simone Weil heel mooi heeft verwoord. Komende woensdag gaan we hier mee dansen. Dans je mee?

Inloop is vanaf  9:45 en de les begint om 10:00 in de grote ruimte van de Eester, van Eesterenlaan 266, Amsterdam. De ingang van de zaal bevindt zich twee deuren links van huisnummer 266. De deur staat voor je open! 

Mocht je nog mensen kennen die het leuk zouden vinden om Biodanza ook eens te ervaren? Die zin hebben om te dansen? Gewoon eens lekker te bewegen op muziek? Zonder danspasjes? Neem ze mee, jullie zijn van harte welkom! 

En kom je woensdag op Valentijnsdag met z’n tweeën, dan heb ik een leuke verrassing: jullie krijgen allebei 5,- euro korting op een losse les!

Laat je me weten of je er bij bent? 

Tot woensdag, tot dan(s)!

Hartelijke groet,

Esther 

meer info: www.levensdans.eu
Foto