bericht

Menu 'Samen Eten' voor dinsdag 17 oktober. Eet je mee?

geplaatst op 14 oktober 17, 00:00 uur, door Buurtcoöperatie OHG

De kokkies doen aanstaande dinsdag aan (con)fusion cooking. Iets met Indiase, Koreaanse, Japanse en traditioneel Hollandse invloeden door elkaar. Hoewel humor een belangrijk ingredient is maken ze er natuurlijk een smakelijk potje van.

  • Hoofdgerecht: Japanse Curry-rice (spreek uit cully lice), een alledaagse maar in Japan en Korea geliefde variant op de Indiase curry: gestoofde groenten met een heerlijk romige en milde currysaus geserveerd met rijst en een salade van knapperige boontjes en beansprouts.
  • Nagerecht: Jiman Nihongo oftewel Japanse Bluf. U raadt het al, dit is een verrassende variant op de Haagse Bluf. Een vruchtenmousse op basis van opgeklopt eiwit.

Er wordt gekookt door Kim & Susan.

Indien je last hebt van een allergie of intolerantie, dieët wensen hebt, laat het ons bij de aanmelding weten.

We gaan om 18.00 uur aan tafel. 

Als je mee wilt eten, meld je dan uiterlijk maandag 16 oktober voor 13.00 uur aan. Dit kan door een e-mail te sturen naar buurtmaaltijd@buurtcooperatieohg.nl of door te bellen naar de Eester: 020 3707359. Er kunnen zo’n 20 mensen mee-eten.

Een maaltijd kost € 6,00; we stellen het op prijs als je gepast betaalt.

We zoeken trouwens altijd extra buurtkoks. Als je zin hebt om een keer - of vaker - voor  20 mensen te koken kun je een antwoord op deze mail sturen. We nemen contact met je op!

Vriendelijke groet,

Het Samen Eten team

foto's