Activiteit

Oproep kunstcommissie Czaar Peterpassage

vr 23 apr 2021 - do 6 mei 2021   |   0:00 uur   |   Czaar Peterpassage

Vind je de Czaar Peterpassage kil en saai? Hou je van kunst? Wil je iets doen voor je buurt? Meld je dan aan voor de kunstcommissie Czaar Peterpassage.

Locatie
De Czaar Peterpassage is de spooronderdoorgang als je vanaf de Piet Heinkade, de Piet Heintunnel of de Panamalaan naar de Czaar Peterstraat gaat.

Nieuw kunstwerk
Stadsdeel Centrum wil de uitstraling van de Czaar Peterpassage verbeteren met een kunstwerk. De passage moet net zo aantrekkelijk worden als de winkelstraat die erachter ligt en het moet prettiger worden om door het tunneltje te gaan. Hoe dat kunstwerk eruit komt te zien, willen we samen met Amsterdammers bedenken. We nodigen jullie uit om mee te denken over het kunstwerk: over het thema, de kunstenaar en het ontwerp. Het meedenken wordt op verschillende manieren georganiseerd door stadsdeel Centrum en Oost. Dit is een uitnodiging voor de kunstcommissie.

Kunstcommissie
We zijn op zoek naar 5 mensen uit het Oostelijk Havengebied die samen met 5 bewoners, jongeren en ondernemers uit het Centrum de kunstcommissie vormen. De kunstcommissie maakt de keuze voor het thema van het kunstwerk en stelt een top 3 samen van kunstenaars die een eerste ontwerp mogen maken.

De kunstcommissie wordt begeleid door Wiseguys, Urban Art Projects (www.wiseguys-urban-art-projects.com) en het Stadscuratorium (www.stadscuratorium.nl).

Alle leeftijden zijn welkom, dus ook jongeren!

Meld je aan voor 7 mei
Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eva Pas, gebiedsmakelaar Oostelijk Havengebied via eva.pas@amsterdam.nl.

Meld je aan

Kosten
Gratis
Datum di 4 mei 2021
Gestart op
vr 23 april 2021
Beƫindigd
do 6 mei 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
eva.pas@amsterdam.nl

Aantal aangemelde deelnemers: 5

Deze mensen komen:
- Anita Frank
- Pieter Scholten

Meld je aan