Activiteit

Kung Fu Flow buitenles

elke Woensdag   |   19:00 - 20:00 uur   |  

Start Buitenlessen op woensdag 24 maart!

Elke woensdagavond van 19.00 tot 20.00 in Amsterdam, Oostelijk Havengebied.

De lente komt eraan; Heerlijk om weer buiten te bewegen en te sporten. Wil je mee doen? stuur een email: info@aleidbouten.nl of 

Meld je aan voor een Gratis Proefles

In de lessen leer je eenvoudige oefeningen uit Kung Fu die je balans, kracht en flexibiliteit versterken. Je beweegt vloeiend als water met de vitaliserende kracht van vuur, Soms langzaam met aandacht voor ademhaling en beweging. Dan weer snel, doelgericht en met kracht. Kung Fu is gebaseerd op bewegingen van vier dieren, aap, slang, tijger en kraanvogel. Laat je verrassen! 

Locatie
We trainen in het Oostelijk Haven Gebied in Amsterdam oost. Na je aanmelding ontvang je informatie over de precieze locatie.

We trainen volgens de richtlijnen van de overheid. Na inschrijving ontvang je per email meer informatie over praktische deelname aan de les. 

Meldt je aan voor de Gratis proefles

Fit, Focus & Fun! Ben je opzoek naar een leuke, actieve en ontspannende manier van bewegen in de buurt? Kom het gerust uit proberen.

Na de proefles kun je een strippenkaart nemen van 10 lessen voor € 99,00.  Je kaart is 3 maanden geldig.  (stadspaskorting mogelijk)

 

 

 

Meld je aan

Kosten toelichting
gratis Proefles
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 20 jaar
Datum wo 14 april 2021
Gestart op
wo 24 maart 2021
Eindigt
wo 30 juni 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 10

Meld je aan