Activiteit

Dolly's Sunny Funny Valentine Box

vrijdag 12 februari 2021   |   14:00 - 17:00 uur   |   Lloyd Hotel

Wie zet jij Valentijnsdag in het zonnetje? Verwen je partner, je beste vriend(in), lover, geheime liefde of jezelf met Dolly’s Sunny Funny Valentine Box. Deze is met veel liefde samengesteld door Paul Kroonenburg, chef de cuisine van het Lloyd Hotel, en 'Queen of Hearts' Dolly Bellefleur. Geniet oh la la van lustopwekkende lekkernijen, zinnenprikkelende surprises en vooral heel veel gezelligheid.

PERFECTE MATCH
Deze speciale Llocal Box is gevuld met heerlijkheden als een tongstrelende Blauwe Bastiaanse kaas van Erik’s Delicatessen die de perfecte match vormt met de vijgenchutney uit de keuken van het Lloyd Restaurant, een knapperig stokbroodje vanmenno en gemarineerde Chioggia bieten in de vorm van een hart. Sweetheart cheri(e) geniet van de huisgemaakte amandel clafoutis. Deze smaakt goddelijk met een glaasje Durello, het verkwikkende strakdroge neefje van de prosecco, van onze leverancier Arisz et Al. Of serveer de clafoutis met een kopje thee dat je vers hebt gezet met het hartvormige thee-ei verstopt in dit feestelijke pakket. Uiteraard mogen ook Eberhardjes van Holtkamp Horeca niet ontbreken. Dit hartvormige boterkoekje, als ode aan burgemeester Van der Laan, staat net als de naamgever, het Lloyd en Dolly voor verbinding.

WIE ZAAIT ZAL OOGSTEN
Met Dolly's (geluks)hartjes in allerlei soorten en smaken zul je zeker in hogere sferen raken. Zo zit er bijvoorbeeld om Valentijnsdag helemaal gelikt te laten verlopen een hartvormige lolly in de box. En wat dacht je van een eetbare tattoo die smelt op je tong?  Madeliefje, hartendiefje zet de bloemetjes lekker buiten met Dolly's Belleflowerpower Loveseed. Vanaf nu is je bloembedje gespreid. Een explosie van geuren en kleuren zal je leven opfleuren. Als kers op de taart word je ook getrakteerd op een door Joost Swarte ontworpen kaart. De striptekenaar en grafisch ontwerper liet zich inspireren door Dolly's motto: 'Laat liefde regeren!'

WIN EEN ROMANTISCH DINER VOOR TWEE
Om je helemaal in de watten te leggen zit er in elke box ook nog een lootje waarmee je kans maakt op een romantisch takeaway diner voor twee!

BESTEL NU DEZE LLOVEBOX (47,50 EURO PER STUK)
Of je nou een lover hebt of niet? Zorg dat je Valentijnsdag met dolle teugen geniet! Bestellingen kun je tot en met 10 februari (uiterlijk 12.00 uur) doorgeven via llocal@lloyd.nl. Je kunt Dolly’s Sunny Funny Valentine Box afhalen op vrijdag 12 februari december vanaf 14.00 uur. Tussen 15.30 en 17.00 uur is La Bellefleur in het Lloyd Hotel aanwezig om de box op zeer romantische wijze persoonlijk aan je te overhandigen. Woon je niet in de buurt? We kunnen de box naar je woonadres sturen. De verzendkosten zijn 8,95 euro.

Kosten toelichting
47,50
Doelgroep
Alle volwassenen
Datum vr 12 februari 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
llocal@lloyd.nl