Activiteit

Webinar over zonne-energie in het Oostelijk Havengebied

donderdag 4 februari 2021   |   20:00 - 22:00 uur   |  

Na twee succesvolle digitale informatiebijeenkomsten organiseert de Energiecommissie, samen met het Amsterdam Energy City Lab, donderdag 4 februari om 20.00 uur een nieuw webinar ‘ZONNE-ENERGIE IN HET OOSTELIJK HAVENGEBIED’. Wat kunnen we er mee? Wat levert het op? Hoe gaan we om met (piek)belasting?

Buurtbewoners Hugo, Ruud en Tim vertellen alle ins & outs:

· Introductie van het programma ZonneEnergiek OHG

· Hoe staat het er voor met de zon in het Oostelijk Havengebied?

· Wat komt er op ons af richting 2030?

· What’s in for me? De mogelijkheden voor bewoners, huurders, VvE’s en bedrijven.

· Vraag en antwoord.

Donderdag 4 Februari 20.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur. Meld je aan bij de Energiecommissie via mail: energie@buurtcooperatieohg.nl en ontvang de link om mee te doen. Voor de late aanmelders: neem deze link over 

https://zoom.us/j/2691462098?pwd=RmlZYnV4ZEU1a2x5MUpXUSt0MGl3Zz09

Warmtetransitie

In het vorige webinar ging over de vraag: “Wat moeten we als het aardgas straks ophoudt”. Vooral eigenaren van huizen die nog op het gas zijn aangesloten, deden mee. Hun VvE’s zijn bezig met de “energie-omslag”: Wat moeten we gaan doen? en Hoe gaan we dat doen? Na 30 jaar OHG is geen gebouw van binnen meer hetzelfde, ook al lijken ze van buiten op elkaar. Maar de uitwisseling van informatie bleek nuttig. Meer weten? Neem contact met ons op!

In maart volgt een webinar over het isoleren van onze woningen. En misschien kunnen we dan alvast live-bijeenkomsten voor de zomer gaan plannen.

Meld je aan

Kosten
Gratis
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Aantal aangemelde deelnemers: 3

Deze mensen komen:
- Donna Donkers
- Cor Hartjes
- Michel Groen

Meld je aan