Activiteit

Klimaatalarm 2021. Kom in actie op zondag 14 maart!

zondag 14 maart 2021   |   11:00 - 15:00 uur   |  

Met zoveel mogelijk mensen uit het Oostelijk Havengebied wil buurtbewoner Martijntje op zondag 14 maart deelnemen aan het Klimaatalarm op het Museumplein. Kom jij ook in actie?

Op zondag 14 maart laten we in meer dan 30 steden in Nederland stilstaand op 1,5 meter afstand onze stem horen, ook in Amsterdam. Vlak voor de verkiezingen vindt Martijntje, ook actief bij Grootouders voor het Klimaat, het extra belangrijk dat we dat met zoveel mogelijk mensen doen. Daarom nodigt ze alle buurtgenoten uit om samen deel te nemen aan het Klimaatalarm. “We laten graag zien dat er nog toekomstmuziek zit in de klimaatverbetering op korte termijn”, laat Martijntje enthousiast weten.

Het Klimaatalarm wordt georganiseerd door de Klimaatcrisis Coalitie. Dit is een nieuw samenwerkingsverband van Milieudefensie, FNV, Greenpeace, DeGoedeZaak, Extinction Rebellion, Code Rood, Fridays For Future, Fossielvrij NL, Oxfam Novib, De Woonbond en Grootouders voor het Klimaat.

De Klimaatcrisis Coalitie nodigt iedereen uit zich bij hen aan te sluiten.

Vanwege het coronavirus wordt het Klimaatalarm verspreid (door het hele land) georganiseerd, zodat mensen op een veilige manier hun stem kunnen laten horen. Actuele coronamaatregelen worden daarbij in acht genomen. Wij houden de ontwikkelingen van de landelijke en Amsterdamse organisatie in de gaten en zullen daarbij aansluiten.

Laten we samen stil staan bij het klimaat en meld je nu aan via onderstaande aanmeldknop zodat je verdere informatie ontvangt om samen met buurtbewoners deel te nemen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via https://fb.me/e/3U9GuvUjp 

Meld je aan

Kosten
Gratis
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Aantal aangemelde deelnemers: 20

Deze mensen komen:
- Donna Donkers
- Michel Groen
- Eveline Glaser
- Meta de Vries
- nini van Driel
- Marlies de Jong
- Lietje Boswijk
- Obe de Vries
- Betsy Dokter
- Petra Wijmenga
- Sybren Brouwer
- Jeroen Tan
- Lucie Faber
- Marc ter Brugge
- pauline van tets
- Joke Stijnman
- Merle van Kemenade
- Liesbeth van der Hoogte
- Peter Spruijt

Meld je aan