Activiteit

Spelen voor de GRAP: Benedict

woensdag 28 april 2021   |   20:00 - 21:00 uur   |   De Nieuwe KHL

Het is in eerste instantie moeilijk voor te stellen welke vrijmoedige en gekwelde crooner achter het pseudoniem Benedict {Popronde selectie en OOR Talent 2020] schuil gaat. Bij een eerste luisterbeurt valt Martijn Smits’ mompelende stem als eerste op. De van melancholie doordrenkte teksten worden veelal gedrapeerd over een donker klinkende piano. Muziek om verliefd bij te worden, terwijl je elkaar nog eens goed vastpakt. 
Benedict heeft ingrediënten van zijn favoriete bands en artiesten als Tindersticks, Nick Cave en The National vakkundig geëxtraheerd tot een eigen sound: uitgesproken drumpartijen, filmische teksten en soms hectische synths en gitaarpartijen, verrijkt met strijkers- en blazers-ensembles. Het geheel vormt een prachtig gekleurd herfstbos in oktober wat een gevoel van weemoed oproept.

 

Spelen voor de GRAP:
Vanaf januari 21 programeert Grap Amsterdam Popmusic weer iedere woensdag een 1,5 Metersessie in de Nieuwe KHL. Intieme optredens van Nederlandse Singer-song writers of bands in een semi-akoestsiche setting. Kaarten kosten 15,00, waarvan 10,00 rechtstreeks naar de artiesten gaat. Er zijn ook kaarten inclusief een hoofdgrecht voor 32,50 p.p.

 

Kosten toelichting
15,00 of 32,50 (inclusief eten)
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@denieuwekhl.nl