Activiteit

1,5 Meter Sessies presenteert: Lucretia van der Vloot & Rob van Zantvoort

vrijdag 5 maart 2021   |   19:30 - 20:30 uur   |   De Nieuwe KHL

Op 12 september 2020 speelde Lucretia van der Vloot en Rob van Zandvoort speciaal voor de 1,5 Metersessies de mooiste liedjes uit hun repertoire. Een betoverend optreden dat snel was uitverkocht. En daarom op veler verzoek nogmaals in de 1,5 Metersessies.

Zangeres/actrice Lucretia van der Vloot heeft haar sporen inmiddels meer dan verdiend door haar optreden in diverse theatervoorstellingen, musicals, tv-series en films (o.a. Tip Top, Big, Black & Beautiful, Othello, All Stars, De Marathon). Vanaf 2003 werkte ze in haar solo-programma’s regelmatig samen met pianist Rob van Zandvoort (o.a. Tröckener Kecks en Eilander Jut) en speelden zij samen in menig klein en groot theater.

Luccretia zing nummers zowel in het Engels als in het Nederlands, van Maarten van Roozendaal tot Elvis Costello, van Nick Cave tot Randy Newman: met haar intense en tegelijk warme stemgeluid voert Lucretia je zowel langs mooie vergezichten als naar stinkende steegjes. Soul met een barokke rand, pop met een grimas maar altijd met een persoonlijke toets.

kaarten: https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets/111015857

 

 

 

Kosten toelichting
20,00 (incl. hapje en drankje) 45,00 (incl. hapje, drankje en 2 gangen diner)
Datum vr 5 maart 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@denieuwekhl.nl