Activiteit

Kung Fu Flow buitenles

elke Woensdag   |   20:00 - 21:00 uur   |   Op wisselende, mooie plekken...

Lekker buiten in weer en wind Kung Fu Flow. De wind tegen je huid voelen en je energie laten stromen. Dat is precies wat een uurtje Kung Fu Flow jou kan geven. Gratis proefles om kennis te maken.
Je leert eenvoudige oefeningen uit Kung Fu gericht op:

  • Ademhaling
  • Kracht
  • Balans
  • Leningheid & flexibiliteit
  • Focus & concentratie

Je beweegt vloeiend als water met de vitaliserende kracht van vuur, Soms langzaam met aandacht voor je ademhaling, dan weer snel, doelgericht en met kracht. Kung Fu is gebaseerd op sierlijke en krachtige bewegingen van vier dieren; aap, slang, tijger en kraanvogel. Laat je verrassen!

Je kunt je hier aanmelden en verder lezen over de training

Locatie en andere praktische informatie
We trainen in het Oostelijk Haven Gebied op wisselende locaties afhankelijk van het weer.
Na je aanmelding ontvang je informatie over de precieze locatie voor die week.Als het regent gaat het wel door! Er zijn genoeg plekken in de buurt waar we droog blijven.We trainen zo lang mogelijk buiten.Draag makkelijke sportkleding en gymschoenen.

Programma Kung Fu Flow 
We beginnen elke les met langzame bewegingen om gewrichten en spieren los te maken. De ademhalingsoefeningen brengen je in verbinding met je lichaam en je hart. Vanuit deze ontspanning en kalmte brengen we het lijf meer in beweging. Juist vanuit ontspanning kun je je snelheid en kracht ontwikkelen. De dynamiek van ontspannen en aanspannen, van langzaam en snel, van gericht naar vloeiend, vergroot vitaliteit in lichaam en geest. in de lessen herhalen we oefeningen zodat de bewegingen in je lijf gaan zitten. Je hoeft niet meer na te denken en kunt lekker in een flow komen.

Meld je aan

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
gratis Proefles
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 21 jaar
Datum wo 23 december 2020
Gestart op
wo 23 september 2020
Beëindigd
wo 23 december 2020
Locatie
Op wisselende, mooie plekken in het Oostelijk Haven Gebied
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 8

Meld je aan