Activiteit

Jazz en de Walvis: Steffen Morrison

zondag 13 september 2020   |   12:30 - 17:30 uur   |   De Nieuwe KHL

12.30 & 15.00 & 16.00 & 17.00

Jazz en de Walvis is opgericht en bedacht door bewoners van het Oostelijk Havengebied. De optredens duren een half uur en bezoekers wandelen door het gebied van concert naar concert. De programmering is divers: er zijn concerten voor bezoekers die graag kennis willen maken met jazz, maar er is ook genoeg te beleven voor de doorgewinterde liefhebber.

De Nieuwe KHL is dit jaar voor het eerst lokatie voor dit (door corona afgeslankte) festival en ontvangt met trots: Steffen Morrison.
Steffen eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding maar geeft tegelijkertijd zijn eigen draai aan het kleurrijke soulgenre. Steffen staat al jaren op de bühne, maar werd in 2014 bekend bij het grote publiek toen hij meedeed aan The Voice of Holland. Dit jaar komt zijn derde album uit. Op Jazz en de Walvis wordt Steffen op piano begeleid door Elisha Amonoo- Neizer. 

Speciaal voor Jazz en de Walvis serveert De Nieuwe KHL voorafgaand aan het optreden van 14.00 een champagnelunch en aansluitend het optreden van 17.00 een twee gangenmenu.

KAARTEN:  https://www.cangotickets.com/jazzendewalvis/

meer informatie: https://jazzendewalvis.nl

Kosten toelichting
9,50 (39,50 incl. champagnelunch of incl. diner)
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@denieuwekhl.nl