Activiteit

Operatie ZorgHArt trekt door onze buurt!

wo 17 jun. 2020 - do 18 jun. 2020   |   12:00 - 17:00 uur   |   Onze buurt

Wie zou jij in het zonnetje willen zetten? Die lieve buur die nu boodschappen voor je haalt, die vriendin die er altijd voor je is? Die fijne schoonzoon die voor je kookt, of die oudere meneer die al jaren liefdevol voor zijn partner zorgt? Wie is jouw ZorgHART?

De coronacrisis maakt zichtbaar wat er al was: in Amsterdam Oost kijken we naar elkaar om. Soms een tijdje, soms jaren achtereen. Van jong tot oud, dat doen we gewoon. Niemand blijft achter. We trekken aan de bel als het niet goed gaat. Zorg begint in je naaste omgeving. Alle ZorgHARTEN samen zijn een onmisbare zorgkracht in Oost.

Op 17 en 18 juni trekt operatie ZorgHART door het Oostelijk Havengebied met korte live-optredens van artiesten (muziek, storytelling, poetry) op diverse plekken in onze buurt. 

Operatie ZorgHART zet deze ZorgHARTEN in Amsterdam Oost in de spotlights. Met een rondreizende foto-expositie in het najaar door Oost waarop zij allemaal te zien zijn. Zo maken we samen de zorgkracht in Oost zichtbaar. Welk ZorgHART wil jij op deze expo zien? Meld haar/hem aan! Via de postkaart of de website!

En heb je een bijzonder verhaal over jouw ZorgHART? Deel het met ons. De mooiste verhalen leggen we vast in een speciaal fotoportret gemaakt door fotografen Ruud Gort en/of Noud Verhave.

Kosten
Gratis
Gestart op
wo 17 juni 2020
Beëindigd
do 18 juni 2020
Locatie
Onze buurt