Activiteit

de Eettafel - eten met een idee

maandag 9 maart 2020   |   18:00 - 21:00 uur   |   De Eester

Alle buurtbewoners zijn weer van harte uitgenodigd voor de eerste Eettafel van 2020. De Eettafel begint om 18.00 uur en we sluiten de avond af om 21.00 uur.

Je bent van harte welkom om onder genot van een lekkere maaltijd met andere buurtgenoten in gesprek te gaan over initiatieven en ideeën voor de buurt.

Deze Eettafel staat in het teken van ons vijf-jarig bestaan en het Eesterfestival met o.a. huiskamertheater en de Toekomstagenda 2025 met o.a. Masterplan Groen, Energiecommissie en het Gouden Ei.

Je kunt aanschuiven bij een tafel met het onderwerp waar je meer van zou willen weten of waar je een bijdrage aan zou willen en kunnen leveren.

Graag van tevoren opgeven i.v.m. de catering! We vragen een bijdrage in de kosten van €5,- inclusief koffie/thee/water/sap (voor alcoholische consumpties vragen we een extra bijdrage van € 1,50 per consumptie).

de Eettafel is gratis voor leden (m.u.v. de alcoholische consumpties)! 

Je kan in ieder geval aanschuiven bij de volgende tafels:
- Gouden Ei, van schoolgebouw tot woonpaleis. De werkgroep is nu bezig met het inventariseren van woonwensen. Schuif aan, laat je horen en denk mee.
- Energietransitie in het Oostelijk Havengebied. Er is een actieve commissie die je graag bijpraat en van jou wil horen hoe jij erover denkt.
- Groen, de vraag en behoefte aan meer Groen in het Oostelijk havengebied is al jaren heel groot. We gaan aan de slag met het maken van een masterplan Groen, waarbij we kijken naar klimaat, biodiversiteit, waterbeheersing en groeninitiatieven. Doe je mee!
- Heldere Communicatie. We bestaan 5 jaar en dat is een goed moment om huisstijl en website op te frissen. Eén van de dingen die daarbij hoort, is het ontwerpen van een nieuw logo voor Buurtcoöperatie de Eester. Een doe-tafel over hoe een nieuw logo eruit kan zien.
- Eesterfestival, 26 en 27 juni. Alles draait om eten, huiskamertheater en dansen. We zoeken huiskamers, artiesten en een flitsende uitsmijter waar heel veel bewoners aan mee kunnen doen. Nieuwsgierig? Schuif dan aan.
 

Meld je aan

Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
5 euro voor het diner / gratis voor leden en 1,50 per alcoholisch drankje
Doelgroep
Alle volwassenen
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 40

Aantal aangemelde deelnemers : 1

Deze mensen komen:
- Meta de Vries

Meld je aan