Activiteit

Vrijwilligersfeest Oost 2019

donderdag 9 januari 2020   |   17:00 - 20:30 uur   |   Stadsdeel Oost

Doet u vrijwilligerswerk in Oost? Dan bent u van harte welkom op het Vrijwilligersfeest donderdag 9 januari 2020. Die dag wil het stadsdeel de vrijwilligers van Oost in het zonnetje zetten. Met een feest, gezelligheid, muziek, hapjes, drankjes, een diner, gelegenheid tot dansen. En uiteraard ook de uitreiking van het ereteken van Oost. Aanmelden kan tot 16 december.

Tijdens het Vrijwilligersfeest staan medewerkers van het stadsdeel voor u klaar om u een feestelijke middag en avond te bezorgen. Op deze manier wil het stadsdeel haar waardering laten blijken voor alle vrijwilligers in Oost.

Het feest wordt gevierd in Framer Framed, Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093 KS Amsterdam en duurt van 17.00 tot 20.30 uur (met inloop vanaf 16.30 uur). Framer Framed is deze dag te bereiken via de hoofdingang van Stadsloket Oost, Oranje Vrijstaatplein 2.

Meer informatie, aanmelden en voordragen

n Bent u vrijwilliger in Oost? Meld u dan snel aan. Aanmelden kan tot 16 december, maar er is beperkt plek.

n Wilt u als organisatie in Oost een vrijwilliger voordragen voor het ereteken? Dan kan tot 2 december.

Ga voor meer informatie, aanmelden en voordragen naar www.amsterdam.nl/vrijwilligersfeestoost.

kosten: gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
thema's: Vrijwilligersfeest
meer info over locatie: Het feest wordt gevierd in Framer Framed, Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093 KS Amsterdam. Framer Framed is deze dag te bereiken via de hoofdingang van Stadsloket Oost, Oranje Vrijstaatplein 2.
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk