Activiteit

Participatieavond woongebouw Fibonacci / Cruquiuskade - Panamalaan

wo 6 nov 2019 - wo 6 nov 2019   |   19:30 - 21:30 uur   |   Studio Zeeburg, Zeeburgerdijk...

Denkt u mee over het nieuwe woongebouw Fibonacci? Meldt u aan voor de participatieavond!

Op de hoek van de Panamalaan en de Cruquiuskade komt het nieuwe woongebouw Fibonacci met maximaal 243 huurwoningen. Ontwikkelaar VORM nodigt omwonenden en belangstellenden uit om mee te denken over het ontwerp van dit gebouw.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 6 november 2019 van 19.30 uur (ontvangst om 19.15 uur) tot 21.30 uur en wordt gehouden in Studio Zeeburg, Zeeburgerpad 58 Amsterdam.

Afgelopen juni heeft al een eerste participatieavond plaatsgevonden. In de tussentijd is verder gewerkt aan de planvorming en vindt afstemming plaats met de welstandscommissie. Bij de uitwerking is mede gebruik gemaakt van de ideeën die zijn ontstaan tijdens de participatiebijeenkomst van 5 juni.

Graag informeert VORM u in samenwerking met stadsdeel Oost over de huidige stand van zaken van het ontwerp. En nodigt u dan ook van harte uit om uw feedback te geven op de planvorming.

Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor uw ideeën. Na de participatieavond zal door de ontwerpers en ontwikkelaar worden toegewerkt  naar een Definitief Ontwerp. De thema's die tijdens de participatiebijeenkomst besproken worden zijn:

•       Het aanzien en materialisatie van de gevel.

•       De inrichting van de buitenruimten rondom het gebouw.

U hoeft zich niet voor te bereiden op deze bijeenkomst; meer dan uw persoonlijke inbreng en kennis is niet nodig!

VORM is op zoek naar omwonenden maar ook naar mensen die graag in het nieuwe gebouw zouden willen wonen. Lijkt het u leuk om deel te nemen, of kent u nog mensen die hier zouden willen wonen? Laat het weten. U kunt zich aanmelden bij Inge van Duijnhoven. Bellen kan ook op 06-41544549.

BEELD: VORM

kosten: gratis
kosten toelichting: Gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Vergadering
gestart op: wo 6 november 2019
locatie: Studio Zeeburg, Zeeburgerdijk 58 Amsterdam.
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
Documenten