Activiteit

Jazz en de Walvis - lustrumeditie

zo 15 sep 2019 - zo 15 sep 2019   |   12:30 - 17:00 uur   |   Kanis en Meiland

Zondagmiddag 15 september is de vijfde editie van Jazz en de Walvis. Concerten van een half uur op 8 verschillende locaties in het OHG. Als bezoeker wandel je van concert naar concert.

Op het programma staan de meest uiteenlopende artiesten, zoals de jonge gitarist Reinier Baas die stukken van 1 minuut maakte voor Instagram, maar ook Minyeshu die haar nieuwste album in haar Ethiopische moedertaal zingt, het Amhaars. Speciale aandacht is er voor Rob Franken, een toetsenist uit de jaren '60 en '70 die je onder andere op Turks Fruit hoort, die op jonge leeftijd overleed. 'The Electrification Trio' is een hommage aan deze pionier, op zijn originele Fender Rhodes, gespeeld door zijn eigen vrienden. Maar ook PAX the humanoid, de frontman van The Kyteman Orchestra, en de Spaanse pianist Xavi Torres vallen op in het programma.

Voor degenen die graag iets willen leren over jazz, is er een speciaal college van Vera Vingerhoeds. Ook kan je een architectuurwandeling maken, onder leiding van een gids van het BAC.

Kosten toelichting
kaartjes per concert zijn 8 euro
Leeftijd
Vanaf 7 jaar
Type
Festival
Gestart op
zo 15 september 2019
Andere locatie
9 locaties in het OHG, waaronder het BAC en Lloyd Hotel.
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Activiteit is definitief.