Activiteit

Kom naar de Buurttop in Pakhuis de Zwijger

zaterdag 13 april 2019   |   13:00 - 17:30 uur   |   Pakhuis de Zwijger

Hoe ziet onze buurt eruit in 2025?

Zaterdag is het zover, de Buurttop van OHG 2025. Samen werken we aan een toekomstplan. Bouw mee aan een duurzaam, inclusief, divers en bruisend Oostelijk Havengebied.

Met 150 buurtbewoners, in aanwezigheid van stadsdeelbestuur en experts, met 5 thema’s en zo’n 15 onderwerpen, met tekenaars, een dagvoorzitter, inspirerende verhalen en afsluitend een borrel bij Java Blend. Het programma vind je op onze website.

Kom naar de Buurttop en meld je aan! Er zijn nog zo’n 20 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. We kijken naar je uit

Hoe is het ontstaan?

Sinds de warme zomer van 2018 denken meer en meer enthousiaste buurtbewoner mee over de toekomst van onze buurt. Om te kijken naar verbeterpunten die ons Oostelijk Havengebied nog mooier en fijner maken. Je hebt er vast van gehoord: het project OHG 2025.

We hebben inmiddels een aantal stappen gezet. Er is een buurtenquête afgenomen en er zijn huiskamergesprekken geweest. Vanaf januari 2019 diepen geïnteresseerde buren 5 centrale thema’s uit in werkgroepen: Wonen en samenleven, Openbare ruimte en identiteit van de buurt, Duurzame wijk, Ouder worden in de wijk, Vrije tijd en winkelen in de wijk.

Op 13 april 2019 bespreken we alle uitkomsten tijdens een Buurttop. Kom jij ook? We kunnen je denkkracht goed gebruiken om de ideeën verder te concretiseren! Het belooft een inspirerende middag te worden: vol bruisende ideeën, wervelende verbeeldingskracht én concrete plannen.

In het kort:

* Wat? De Buurttop van het Oostelijk Havengebied

* Waar? In Pakhuis de Zwijger

* Wanneer? Op 13 april

* Hoe laat? Van 13.00 tot 17.00 uur

* Hoe geef ik me op? Meld je aan via Deelname BUURTTOP 13 april (klik)

Er is ruimte voor 150 buurtbewoners dus wees er snel bij. Begin april ontvang je informatie ter voorbereiding en het uitgewerkte programma. We kijken naar je uit! 

Kosten
Gratis
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk