Activiteit

Weggeefmarkt in de Eester!

do 28 dec 2017 - vr 29 dec 2017   |   13:00 - 17:00 uur   |   De Eester

Eind december trekken de nieuwe jonge bewoners in de LOhuizen. Een groot deel daarvan zijn mensen uit Eritrea en Syrië die een vaste verblijfsvergunning hebben gekregen. Zij gaan hun nieuwe bestaan hier in het Oostelijk Havengebied opbouwen. Om hen te helpen met het inrichten van hun nieuwe huis, organiseren we een weggeefmarkt, waar de hele buurt welkom is.

Huisraad

Heb je huisraad over – keukenspullen, meubels, woonaccessoires – alle zaken waarmee je een huis kunt inrichten, dan kun je die tijdens de kerstvakantie doneren voor de weggeefmarkt. Je kunt ze inleveren bij de Eester op woensdag 27 december van 13 tot 16 uur en donderdag 28 december van 10 tot 12 uur.

De markt zelf is ook in de Eester op donderdag 28 en vrijdag 29 december, op beide dagen van 13 tot 17 uur. Alle bewoners van het Oostelijk Havengebied zijn dan welkom om te komen kijken en spulletjes van hun gading mee te nemen.

Grote spullen

Als je grote spullen wilt weggeven (zoals een bankstel of een koelkast) plaats het op de BuurtBalie bij ‘Aanbod’ of mail naar weggeefmarkt@buurtcooperatieohg.nl, zodat we afspraken kunnen maken over vervoer. Plaats er een foto bij! Wil je alvast zien wat er al is aangeboden? Klik hier

Heb je nog geen profiel? Maak er een aan via de knop 'registreren' rechtsboven op deze website. 

Kortom: begin 2018 met een opgeruimd huis en maak anderen blij met jouw spullen!

En dan nog dit: wil je ook mee helpen tijdens de weggeefmarkt? Mail ook naar weggeefmarkt@buurtcooperatieohg.nl

Kosten
Gratis
Gestart op
do 28 december 2017
Beëindigd
vr 29 december 2017