Activiteit

De Eettafel, in het teken van de toekomst!

woensdag 26 september 2018   |   18:00 - 21:00 uur   |   Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis (IISG)

We nodigen iedereen weer van harte uit voor de Eettafel van woensdag 26 september 2018 in het IISG, Cruquiusweg 31. De Eettafel begint om 18.00 uur en we sluiten de avond af om 21.00 uur.

Je bent van harte welkom om onder genot van een lekkere maaltijd met andere buurtgenoten in gesprek te gaan over initiatieven en ideeën voor de buurt.

Tijdens deze Eettafel passeren weer allerlei initiatieven de revue en is er ruimte voor nieuwe ideeën en activiteiten. Je kunt aanschuiven bij een tafel met het onderwerp waar je meer van zou willen weten of waar je een bijdrage aan zou willen en kunnen leveren.

Deze Eettafel staat helemaal in het teken van OHG2025. Meer informatie vind je op buurtcooperatieohg.nl/ohg2025,  waar je je ook kunt aanmelden als deelnemer en/of host en ook de enquete kunt invullen.

Graag van tevoren opgeven i.v.m. de catering! We vragen een bijdrage in de kosten van €4,- inclusief koffie/thee/water/sap (voor alcoholische consumpties vragen we een extra bijdrage van € 1 per consumptie).

En nieuw: de Eettafel is gratis voor leden (m.u.v. de alcoholische consumpties)!

kosten: gratis voor leden
kosten toelichting: € 4,- voor het diner en €1,- per alcoholisch drankje
doelgroep:  Alle volwassenen
datum: wo 26 september 2018
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk