Activiteit

Dansen bij DansLab!

elke donderdag   |   15:00 - 16:00 uur   |   De Eester

Kom dansen met de EesterImps! 

Bij de EesterImps kunnen kinderen na schooltijd meedoen aan een bijzonder naschools programma, waaronder DansLab voor de kinderen uit de onderbouw.

De Buurtcoöperatie OHG en de Talententent van Dynamo organiseren samen leuke en leerzame cursussen die worden begeleid door kunstenaars en ondernemers uit het Oostelijk Havengebied. Voor alle leeftijden is iets te doen! 

Meld je zo snel mogelijk aan, maar in ieder geval voor woensdag 8 november. Voor alle cursussen geldt een maximum aantal deelnemers. 

Wanneer

Op donderdag donderdag 16 november 2017 gaan DansLab van start. Je kunt dan in een serie van 5 lessen meedansen op 16, 23, 30 november en 7 en 14 december.

Iedere donderdag van 15.00 uur tot 16:00 uur in buurtruimte De Eester.

Wat

DansLab organiseert danslessen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Ben je 7 en wil je toch heel graag meedansen, dan ben je van harte welkom.

In de dans gaan we met elkaar op reis naar de clowns en acrobaten in het circus of op ontdekking door jungle. Misschien komen we onderweg ook wel stoere prinsessen en mooie ridders tegen…

In de dans leren de kinderen op een speelse manier hun fantasie te ontwikkelen en zichzelf te uiten. Het belangrijkste is om samen dingen te doen en plezier te maken.

Leeftijd

Onderbouw, groep 1-3. De kinderen kunnen worden opgehaald bij het hoofdgebouw van de 8ste Montessori school.

Aanmelden

Heb je vragen of wil je jouw zoon of dochter aanmelden voor DansLab stuur dan een e-mail vóór 8 november 2017 naar info@levensdans.eu

 

DansLab

DansLab wordt gegeven door Jeske Rutgers en Esther Oskamp en is onderdeel van Eester Imps. De Eester Imps heeft ten doel om de komende jaren vernieuwende culturele activiteiten te bieden voor alle kinderen in het Oostelijk Havengebied. Wil je meer informatie over de andere cursussen van Eester Imps: MaakLab, VoiceLab en TechniekLab kijk dan ook website van de Buurtcoöperatie OHG bij de Eester imps: https://buurtcooperatieohg.nl/eesterimps/ en https://buurtbalie-ohg.nl/organization/2541/eester-imps

 

kosten toelichting: Een cursus van 5 lessen kost EUR 37,50, met stadspas kost het EUR 10,-.
leeftijd: Vanaf 4 t/m 6 jaar
type:  Workshop /les
datum: do 7 december 2017
gestart op: do 16 november 2017
beëindigd op: do 14 december 2017
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk