Activiteit

Buurtlezing De Eester door Petra Hoogerwerf: Echte winst, hoe de wereld van profit en non-profit steeds meer samenkomen

maandag 25 september 2017   |   20:00 - 22:00 uur   |   De Eester

Elke derde maandag van de maand: een lezing van een buurtgenoot in De Eester. Deze maand even op de 4e maandag van de maand.
Maandag 25 september: Petra Hoogerwerf over "Echte winst: hoe de wereld van profit en non-profit steeds meer samenkomen"

Échte winst zou het doel van elke organisatie moeten worden. Het nieuwe boek van auteur en adviseur en buurtgenote Petra Hoogerwerf is onlangs verschenen. Hét boek voor iedereen die met een organisatie of onderneming meer maatschappelijke impact wil bereiken. Op sprankelende wijze en met veel voorbeelden uit de praktijk beschrijft en analyseert Hoogerwerf de zeven essentiële stappen op weg naar succes. Zij neemt je mee in de wereld van maatschappelijk betrokken bedrijven, sociale en culturele ondernemingen, non-profit organisaties, goededoelenorganisaties, burgerinitiatieven, online communities, coöperaties, fondsen en impact investors. Al deze organisaties en financiers zijn elk op hun eigen manier gericht op het bereiken van échte winst voor de samenleving. Dat is goed voor de organisatie, de medewerkers, de klanten én de samenleving. Hoogerwerf  belicht hoe maatschappelijke vraagstukken door innovatie, opschaling en samenwerking kunnen worden aangepakt.

Een inspirerende avond in de Eester op 25 september met veel interactie en concrete tips.

Petra Hoogerwerf is door haar grote praktijkervaring een expert op het gebied van de purpose economy en ondernemen met maatschappelijke impact. Zij is eigenaar van bureau Veleda, spreker en schreef al eerder 4 boeken. 


Inloop om 20.00 uur, we starten om 20.15 uur. 

Van 20.15 tot 21.00 uur is de lezing.

Na de pauze is er gelegenheid voor discussie en vragen.

Nog geen reacties