Activiteit

Alle Kleuren Oost Terras

woensdag 12 juli 2017   |   19:00 uur   |   Mirror Centre, Ter Gouwstraat...

Alle Kleuren Oost start met een serie netwerkbijeenkomsten om met bewoners, buurtinitiatieven en organisaties ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren om Oost nog inclusiever te maken voor iedereen. Op 12 juli presenteert Alle Kleuren Oost haar eigen plan hiervoor Ook stellen de ambassadeurs zich voor.

Vijf jaar geleden is Alle Kleuren Oost gestart met als doel de verbinding tussen alle bewoners van Oost te zoeken en te stimuleren door evenementen, herdenkingen en bijeenkomsten meer divers en inclusief te maken. Denk aan de 4 mei-herdenking op het Ceramplein, Keti Koti dagen, iftars (met een roze randje), de Dag van de Tolerantie en Pride Oost, het jaarlijkse feest op het Javaplein tijden Gay Pride. Alle Kleuren Oost is een initiatief van actieve bewoners en migrantenorganisaties, buurtcommunities, religieuze organisaties, homo/lesbo/bi/transgender gemeenschap, creatievelingen, sociale- en wijkondernemers, verbinders, feestvierders, Moslim, Hindoe, Christen, Jood, niet-religieuzen, etc.

Kom naar het Alle Kleuren Oost Terras

Bent u een verbinder, initiatiefnemer, organisator, netwerker of gewoon een diversiteitsvierder? Hebt u ideeën voor een meer inclusief en divers Oost? Kom dan naar het Alle Kleuren Oost Terras op woensdagavond 12 juli om samen het leuke, diverse en bruisende Amsterdam Oost te vieren en te inspireren.

Wat: Alle Kleuren Terras

Voor wie? Iedereen die bij wil dragen aan een inclusief & divers Amsterdam Oost.

Waar: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam, Oosterspoorplein bij Muiderpoort.

Wanneer: Woensdag 12 juli 2017 vanaf 19.00 uur.

Meer informatie: Facebook Alle Kleuren Oost

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Locatie
Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam, Oosterspoorplein bij Muiderpoort.