Activiteit

Yin Yoga & Meditatie les

elke donderdag   |   20:30 - 21:45 uur   |   De Eester

Yin Yoga is een bijzondere vorm van Yoga die zorgt voor souplesse, verhoogde vitaliteit en flexibiliteit.

Yin Yoga richt zich op het aanspreken van het bindweefsel en de diepere lagen in het lichaam. Van oorsprong is het beoefenen van yoga houdingen (asanas) bedoeld om het lichaam voor te bereiden op meditatie. Om voor langere tijd in de meditatiehouding te zijn is het nodig dat je lichaam tot op een diep niveau soepel en flexibel is. Yin yoga richt zich op het bindweefsel, de gewrichten, banden, botten en pezen en niet zozeer op de spieren en heeft, doordat je geruime tijd in iedere houding blijft, een diepgaande werking op het lichaam.

De Yin Yoga is daarom een mooie aanvulling op dynamische yogastijlen en sporten, die vaak een yang- energie hebben. Yin Yoga leert je in je lichaam te zijn en naar binnen te keren: “We gebruiken niet ons lichaam om in een houding te komen, we gebruiken de houding om in ons lichaam te komen”.

Yin Yoga is een uitermate meditatieve vorm van yoga en in deze les combineren we dat met het beoefenen van de twee harten Meditatie of een variant daarop. Goed voor Body, Mind & Soul! 

Geschikt voor iedereen met of zonder yoga ervaring. Yin yoga is heel fijn als je wat ouder bent en je jezelf op een zachte manier soepel wilt houden en maken. Na iedere les is er een heerlijk kopje Yogi-thee.

Er is een tienrittenkaart voor 100 euro verkrijgbaar voor als je vaker wilt meedoen. Een losse les is 15 euro.

doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
datum: do 7 december 2017
gestart op: do 6 juli 2017
eindigt op: do 7 februari 2019
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info: www.pranapower.nl