activiteit

Wijnproeverij La Branche met luxe hapjes!

vrijdag 30 juni 2017   |   18:00 - 21:00 uur   |   Java-Blend Amsterdam

Komt allen proeven!

Op vrijdag 30 juni van 18.00 tot 21.00 uur organiseert Java-Blend Amsterdam, in samenwerking met La Branche Wijnimport, een wijnproeverij. Diverse zomerse rode, witte en rosé wijnen staan die avond voor u geopend.

Op de proeftafel staat onder andere een heerlijke Verdejo van Bodegas de Alberto uit de Rueda, de mineralige Riesling Trocken van Weingut Riffel uit Rheinhessen, de elegante Touraine Gamay van Domaine des Corbillieres uit de Touraine (Loire) en nog veel meer lekkers! De selectie van de wijnen is gedaan door vinoloog Kees Aanen.

Iedere deelnemer ontvangt een glas en proefformulier en gaat daarmee naar de proeftafel om de wijnen te proeven. U kunt vragen stellen over de wijnen aan de La Branche medewerkers. Na afloop van de proeverij krijgt u een lijst van de geproefde wijnen. Deze kunt u de bewuste avond tegen een gereduceerd tarief bestellen.

Jan Naaijkens van Le Cookz verzorgt de luxe hapjes. Dit is wel aan hem besteed. Deze zeer ervaren kok was de private chef van Robbie Williams en heeft gewerkt in diverse sterrenzaken in binnen- en buitenland.

De hapjes zijn afgestemd op de wijnen, dit voor een optimale beleving.

De entree voor de proeverij met luxe hapjes bedraagt € 21,50 p.p.,
graag te voldoen bij binnenkomst.

Aanmeldingen voor de proeverij ontvangen wij graag op het volgende emailadres:

info@javablendamsterdam.nl of telefoonnummer 020 - 358 52 25.

Tot ziens op de proeverij!

kosten toelichting: De entree voor de wijnproeverij is € 21,50 per persoon
type:  Workshop /les
thema:  Eten en drinken
gestart op: vr 30 juni 2017
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk